F996868C-31F5-4CD7-8119-973A2AFA34DA.webp

Heyecan dorukta, maçı bekliyoruz.

mücadele edip kazanacağız inşallah

uzun süredir forma sansi bulamayan ogulcani nasil herkes sag kanatda düsünüyor, üstelik kanat icinde baya yavas bir topcu, kerem oynasa daha faydali olur veya babel onyekuru kanadi.

Khalkadon'da kimi istemezsiniz desek en başta söyleyeceğimiz iki isim olan L.Gustavo ve Pelkas'ın oynamayacağının söylenmesi bana G.Gönül bel ağrısı, Volkan'ın maça yetişemeyeceği, Rüştü'nün yetişmeye çalıştırılacağı haberlerini getiriyor aklıma hep ve mantıklı bulmuyorum nedense.

Hakem resmi olarak açıklanmadı hâlâ
Başak maçında da 1 gün önce açıkladılar
Niye böyle son güne bırakıyorlar

Yeneceğiz. Fener futbol falan oynamıyor. Biz de top seviyede olmasak da sağ kanat hariç oyuncularımızın görevleri, neler yapabileceği artık belli.

Buradaki en önemli unsur oyun içi oyunculara verilecek görevler. Erol korkağın teki. Onyekuru - Sarrachi ikilisini oynatmamak için Nazım - Valencia ikilisini ileri çıkartmayacaktır. Göbekten gelmek için yeterli oyuncu kalitesine sahip değil Fenerbahçe. Tek ihtimalleri sol kanat ve Caner'in açacağı ortalar. Ancak ben Marcao ve Donk'a özellikle hava toplarında güveniyorum. Ben maksimum 1 gol yiyeceğimizi ama en az 3 gol atacağımızı düşünüyorum. Geçen seneki skor çıkar ortaya. 1-3.

Khalkadon'da kimi istemezsiniz desek en başta söyleyeceğimiz iki isim olan L.Gustavo ve Pelkas'ın oynamayacağının söylenmesi bana G.Gönül bel ağrısı, Volkan'ın maça yetişemeyeceği, Rüştü'nün yetişmeye çalıştırılacağı haberlerini getiriyor aklıma hep ve mantıklı bulmuyorum nedense.
fenerin herzamanki gs mac öncesindeki stratejisi.

Geri
Üst Alt