Eee Cüneyt verilmiş maça. Bizim lehimize bir gün hata yaptığını görmedim. Fbjk lehine bir sürü büyük hatasına şahit oldum hemde aramızdaki maçlar da dahil. Şu an ligdeki hakemlerin yarısı cebine bakıyor düzen devam etsin diye. fenerli başkanları ne derse tetikçiliklerini yapiyorlar. Diğer yarısı da kuş zaten.

Yardımcı hakeme gel...
FB_IMG_1612520631067.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Eee Cüneyt verilmiş maça. Bizim lehimize bir gün hata yaptığını görmedim. Fbjk lehine bir sürü büyük hatasına şahit oldum hemde aramızdaki maçlar da dahil. Şu an ligdeki hakemlerin yarısı cebine bakıyor düzen devam etsin diye. fenerli başkanları ne derse tetikçiliklerini yapiyorlar. Diğer yarısı da kuş zaten.
Ünal Aysal ne demişti bunun hakkında hatırlatmama gerek yok sanırım :) Neyse Uğurlu denen zat dan iyidir hicyoktan.

İyi oynarsak berabere bitirmeye calisir kotu oynarsak kararlariyla beraber yenilmemizi saglar.Leyhimize hata falan yapmasin gerek yok.Adam gibi cikip mac yonetsin diyecem de adam olmadigi icin diyemiyorum bisey.Halil Umut'u verselerdi en azindan gördüğünü caldi gecen sene.O yuzden vermemislerdir gerci bu sene.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaybeden lige havlu atmaz abartmayın daha ilk haftalar eğer ligin ortalarinda olsa evet fakat şu anda ligte değişenler çok olacaktır daha puana ihtiyacı olan kumecilerin saldiracagi haftalar gelecek

insanların çocukluğuyla geçmişiyle yargılamak doğru değildir
Neye göre yargılamak lazım ozaman?

Adam bildiğin fenerli, gençken yazmış olabilir ama halen fener taraftarı olduğu garanti.

Başka yardımcı hakem yok mu?

Tabi işini profesyonel şekilde yapanlar var ama boyle bir maça verilmemelidir bu adam.

Neye göre yargılamak lazım ozaman?

Adam bildiğin fenerli, gençken yazmış olabilir ama halen fener taraftarı olduğu garanti.

Başka yardımcı hakem yok mu?

Tabi işini profesyonel şekilde yapanlar var ama boyle bir maça verilmemelidir bu adam.

yaptıkları ve davranışlarıyla yargılayabilirsin

biz gs olarak hakem diye ağlamayıp iyi futbola bakmamız gerekir
keza iyi futbol oynadığımızda hiçbir vakit kaybetmedik (şampiyonluk, kupa)

yaptıkları ve davranışlarıyla yargılayabilirsin

biz gs olarak hakem diye ağlamayıp iyi futbola bakmamız gerekir
keza iyi futbol oynadığımızda hiçbir vakit kaybetmedik (şampiyonluk, kupa)
Katılıyorum ama sende fark etmişsindir, fener maçlarında cok üstümüze gitti hakemler.

Gecen kazandığımız maçta hakem adil ve iyiydi ve sonuc olarak kazandık.

Bu maçı kaybedersek kopariz diyenleri anlamak güç gercekten. Bakın bakalım son 7-8 haftada düsme potasi civarinda olan takimlar yalı cocugu, Tff veya baska güclere bakiyorlar mı? Canı burnunda takimlar kimseyi dinlemez. Sikeciler de ne kadar kollanirsa kollansin catir catir puan kaybedecek.

Geri
Üst Alt