Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.548
- 40.261
- 3.413
Mümtaz Dayi onyekuruyu cok istedi oldu
kendisini foruma davet edelim
Yaşayan Gs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mümtaz Dayi onyekuruyu cok istedi oldu
kendisini foruma davet edelim
Önde stoperlere baskı yapmaya çalışıp kontra oynatacak işte klasik Anadolu takımı hocası taktiği
bunların hepsini bir (1) maçta yapmış olması gerçekten tuhaf. gününde olsa sadece kendisi 4-5 atarmış.
Erol biliyor topa kendi sahip olursa arkada fena boşluklar verecek. Yüksek ihtimal topu bize verecek. Onyekuru yu durdurmak için baya bir önlem almaya çalışmıştır bile. Osai yide bize hücum etmek için kullanmayı düşünüyodur. Birde stoperlerimize baskı yapmaya çalışacak. Bizim Onyekuru ya odaklanmalarini firsata çevirmemiz lazim. Ve şu osai yi tutmamız lazim gerisi çokta sıkıntı olmaz bence. Hızlı adamlar her takima sorun yasatabilir dikkatli olmak lazım.
Böyle bir durumda varmış ama Yağız’a çok güvenmemekle birlikte bence gerçekten sakat. Maç önü planımızı bozmak için böyle yapıyorlar.
Gece gece yine sinirlendim yarısını atsa maç çok farklı noktalara giderdi 6 felan konuşmazdı bunlar
bunların hepsini bir (1) maçta yapmış olması gerçekten tuhaf. gününde olsa sadece kendisi 4-5 atarmış.
Fatih hoca 7-3 önde erola karşıErol hep böyle yenerdi bizi zaten Malatya ve Alanya'dayken de.
Aynen beraberlik onlara yarar . Vur kır parçala yediğinden çok at hesabı yapmamız lazımİyi oynamıyorlar, seyirci yok, fatih hoca faktörü var. İyi motive olup kazanmaya çıkarsak yeneriz bu kadar basit
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu kadroyu beğendim.Derbide muhtemel 11'imiz: (BeIN)
Muslera, Saracchi, Marcao, Donk, Yedlin, Taylan, Arda, Belhanda, Onyekuru, Oğulcan, Mohamed.
Arda yerine Ömer bekliyorum nedense. Oğulcan yerine de Babel olabilirDerbide muhtemel 11'imiz: (BeIN)
Muslera, Saracchi, Marcao, Donk, Yedlin, Taylan, Arda, Belhanda, Onyekuru, Oğulcan, Mohamed.
Bu kadroyu beğendim.
Derbide muhtemel 11'imiz: (BeIN)
Belhanda olan hiç bir kadroyu begenimiyorun bendeBu kadroyu beğendim.