Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.727
- 109.537
- 4.878
Günaydın. Umarım güzel duygularla geceye varırız.
Bu seni alakadar etmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günaydın. Umarım güzel duygularla geceye varırız.
Unsal'cim.
5 kardesin en kucuguyum. Bir ablam var 3 abim. Ablam Besiktasli. Abilerim Fenerli ama futbolu takip etmez. Ben Galatasaray'liyim. Rahmetli annem evin en kucugu oldugum icin beni ayri tutardi. Cimbom yenilince o da benle uzulurdu. Ama kendisi 3 Fenerlinin, bir Besiktas'linin bir de Galatasaray'linin annesiydi. Onu ne yapacagiz soyle? Birakalarim analara kufretmeyi yahu. Biliyorum senin dedigin sey retorik ama yakismiyor Galatasarayli kardeslerime inan.
Bence biri ozornwafor olur banko diğer isim de farketmez açıkçasıTam kadro olduğumuz maçlarda da Etebo ve Linnes kesilir
Sol iç Ömer sağ kanat Kılınç tercihiyle hocamız herkesi şaşırtacaktırlistede ömer bayram'ı göremedim.
Ömer bayram var rtaşTakımda orta açabilecek futbolcu olsa keşke Altay yan toplarda çok kötü. Sert ve kavisli orta açabilen oyuncu yok takımda maalesef
Bu seni alakadar etmez
Futbolcu dedimÖmer bayram var rtaş
Verdigin like i geri cekip haha atman icin 5dakikan varForumdaki gizli Fenerbahçeli arkadaşlarım için söylemiştim. Niye hemen atladin anlamadım!
Donk topla birlikte onu da kaleye sokacak. HissediyorumDerbilerde Cüneyt Çakır yönetiminde son 6 yıldır gol atamamışız, adam rakipten daha iyi defans yapıyor