musli yedlin luyi marcao sarachi belhanda donk taylan arda babel kuru

.......................................musli............................................
..yed..........luyi..........................marcao..sarachi..........
..belo...............donk.....taylan...............arda...............
......................................................kuru.............................
................................babel................................................. terim bu 11 i çıkarır tahminimce.
Tam da aklımdaki kadro buydu. Fakat Luyindama hiç güven vermiyor. Beşiktaş maçındaki gibi batırabilir. 2 top sektirdi ikisi de gol oldu.
Donk taylan belhanda orta sahası ile çıksak Gustavo’nun da yokluğunda amel defterlerini kapatabilirdik ama Luyi...

Ben senin düzenli izleyen versiyonunum 😂 Ben o yenildiğimiz maçlarda çok dolmuştum geçen sene cıngar çıkardım kadıköy maçından sonra 10 maçlık sevinmiştim İNTİKAM 😂🦁
benim garip bir olayım var ne zaman fenerlilerle gs-fb maçı seyretsem kazanıyoruz:).podolski mi atmıştı kupa finaliydi sanırım ondan da fenerlilerin arasında seyrettim,yıllar önceki 3-1 maçında da ve en son geçen seneki maçta da fenerlilerin arasında seyrettim :)

EthpXvtWYAARD5W

İşler iyi giderse ve en önemlisi HAKEM MACİ SKORDAN BAGİMSİZ OLMAK UZERE ADAM GİBİ YONETİRSE, vallahi zerre korkmuyorum lan, hatta çok ekstrem olacak ama fark bile olabilir (işler iyi giderse)

Mesela BJK'in net bir forveti var, bayağı kaliteli, kanat oyuncuları gayet etkili, tabela yapabilen formda oyuncuları var, orta sahası dinamik ve dirençli oyunculardan oluşuyor. Sağ beki oldukca iyi ve formda, stoperleri fena değil, skoru alınca süratli yedek oyuncusu var, vs. vs.

Biz o maçta bile bir iki nüans olmasa idi yenilmeyecektik, bu Fener'e yenilirsek vallahi sürpriz olur.

Sonuçta derbi macidir, 3 ihtimalli, yenilmek de var tabi ama, ilk cumledeki şartlar oluştuğu takdirde, yenilmemiz sürpriz olur benim için.

Erol normal şartlar altında bu maça 3 önlibero ile çıkmayı tercih ederdi. Birini de Onyekuru’nun başına dikerdi. Fakat Tolga’yı gönderdi Gustavo da sakat, elinde adam kalmadı. Geceleri uykuları kaçmıştır ben nasıl otobüs çekeceğim diye

Başakşehir maçı kadrosu ile başlarsak maçı izlemem, Hoca o maçtaki 45 dakikalık rezalet futboldan memnun demek ki.

Fatih
Omar Luyindama Marcao Linnes
Belhanda Taylan Kilinc
Feghouli Falcao Arda

Fener macinda 0-0 berabere kalip mahkum oynayan kadromuz. Kalede kaleci yok. Dogru dürüst sol bek yok. Sag bekte tek basina tüm koridoru savunan oyuncu. Kanatlar tank gibi, forvette 1 adet kolombiyali. Bu kadroda orta sahanin ezilmesi tamamen ilerideki 3lünün statikliginden kaynaklaniyordu. Bir tane hizli oyuncu yoktu.

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Belhanda Taylan Kilinc
Ogulcan/Halil Mohamed Onyekuru

Böyle cikarsak 7 oyuncu farkli olacak. Arada ciddi bir kalite ve dinamizm farki var. Yukaridaki kadroya yaklasan kadrolar top oynamaz.​

Geri
Üst Alt