Linnes'i direkt tutuklayıp vatan emniyete götürsünler. Yedlin hazırlan koçum

2 tane net penaltıyı yedi onun bunun çocukları, Serdar Aziz net atılması lazımdı bırak kartları birinde faul bile vermedi Ozan'ın net kontrayı kesmek için indirdiği pozisyonda kart vermedi bu kadar yavşak bu kadar şerefsizce maç yönetilmez, devre arası yardım hoca filan ceza filan dinlemeyecek zorla izletecek tebletten bunun cevabını veremezsin şerefsiz köpek diyecek

Şu duran topları da artık vurun dışarı gitsin anasını satim yok yere pozisyon veriyoruz

resized_2b41a-f98f5785cxuly7gxcaa1nqk.jpg

Donk'un pozisyonu penaltı değil mi? Serdar niye sarı kart görmedi? Bu iki pozisyonu anlamadım. Linnes'in pozisyonunda da dengesini bozuyor gibi geldi ama emin olamadım. Bu arada Emre ve Belhanda berbat. Saracchi çok adam kaçırıyor, sarı vardı var riskli.

EtjsyIpXMAEmqRf

150 militan + 3000 militan daha almışlar stada anlaşılan.

İlk yarıda Fatih Terim'in Arda sevdası için Onyekuru'yu yerinden ettik şimdi bunun fantazisine hiç gerek yok Linnes <=> Yedlin değişikliği ve Arda / Belhanda <=> Babel değişikliği şart

Ulan serefsiz cuneyt bizim ceza sahasinda emrenin omuz pozisyonjnda el var mi diye elini kulagina goturup bekliyorsun ya bu iki pozisyonda nerdesin. Takimda itiraz edecek de kimse yok cevreye alsaniza hakemi be bu kadar ucuz planli yonetim olur mu be

Bu cunoya biri bisi yapsin artik
Serikatil gibi trip trip hareketleri var birde
Takimda uyuyor adama
Tobe bismillah

Geri
Üst Alt