Isı haritası yeni düştü..

IMG_0818.webp

Gürcan bok geldin bok gideceksin. Çizgiler yanlış çiziliyor he. Ulan serdar aziz topa hareketlendi, ona ne diyeceksin

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defans hattımız özellikle Marcao yine mükemmeldi Muslera'dan bahsetmeye bile gerek yok. Müthiş top oynamıyoruz ama gol yemeyerek ve yüksek konsantrasyonla maç maç gidersek şampiyon oluruz.

Mesut'u beğendim yalnız girince ceza sahamıza girdiler 2-3 kere. :)

İddia ediyorum FB'nin siyahi hücumcuları Hatay'ın siyahi hücumcularından iyi değil.

fbli yorumcular: Pelkas yok, Gustavo yok, Mesut hazır değil, Mert Hakan yetersiz, Sosa hazır değil, Samatta formsuz .......

Eeeeee arkadaş 22 tane transferi yaptık diye kendinizi ve oyuncuları öve öve bitiremediniz. Bizim çöp dediğimiz Sinan'ı CR7 yaptınız. Yere göğe sığdıramadığınız Ferdi'yi almaya korkuyor hocanız. Her şeyleri doğru, takımları mükemmel, başkanları, sportif direktörlerine destanlar yazıyorlar. Eeeeeeee. Bizim istediğimiz oyuncuları alıp zafer ilan ettiniz. Elinizde milyon tane orta saha ve hücumcu var. Siz demediniz mi en geniş kadro bizde. O zaman eksikler var demeyeceksiniz.

Maç öncesi kaybetsek de sıkıntı yok düşüncesini anlamıyordum aradaki fark ikili averajla beraber 3 maça çıkabilirdi psikolojik yıkıma girmiyorum bile çok kritik galibiyet.

Geri
Üst Alt