fatih terimli galatasaray dururken parayi tercih edersen deniz türüc gibi en fazla 2 senede takaslik oyuncu olursun. galatasaray kompleksinden dolayi garry rodrigues, sinan gümüs, serdar aziz ve tolga cigerci'yi transfer etmis bir camia var karsimizda. yetmedi mert hakan ve kahve ile oyalandilar transfer dönemleri boyunca. trabzon'a novak ve sosa'da kapak yaptilar. besiktas'a caner ve gökhan'dan kazik soktular (!). kendilerine neyin girdiginin farkinda bile degiller. kadrolarina galatasaray, besiktas ve trabzonspor sekil veriyor bunlarin ;)

fatih hoca itlik yapmayan yerli oyunculara mümkün mertebe her zaman sahip cikmistir. bitmis veya bitme noktasina gelmis anadolu maclarinda bile hoca ömer bayramlara falan gönülleri olsun diye 3er 5er dakika forma vermeye calisir.

fenerbahce'de silinir gidersin. ferdi kadioglu diye bir cocugu aldilar ama gelistiremediler hala.

direkt taylan'ın yerine çok kaliteli biri alınsa süper olacaktı da kıyamıyorlar işte :asd:
Yalnız taylan böyle oynamaya devam ederse yazın zaten 10 m civarına satar daha iyisini alırız :) bugün resmen tek başına her ribaundu aldı. Çocuk her yerde çok garip bi oyun aklı var

İlk gol olduğunda burda yazan arkadaşların tepkilerini merak ediyorum. Sayfa kaçta gol geldi gençler arattırmayın şimdi.

bilmem kac tane transfer yaptilar ama oyuna gol umudu olarak zamaninda bizde yillarca sürünen sinan suriyelisi girdi

Daha sezon başında bunların kadro planlaması çok kötü diye düşünüyodum. Yaşlı futbolcular. Ayrıca plansız birbirine uyumu olan futbolcular değil. Her an dagilabilecek bir yapıya sahipler. İki hafta sonra bunların sorunlar yaşadığını ve sorunların saha içine de yansıdığını gorebiliriz. Forvetleri yok ona rağmen son paralarını da bizimle sidik yarışına girip irfana gömdüler. Bütün planları bu maç üzerindeydi. Hakemleri ayarladilar. Federasyon zaten malum. Sağlıkçı diye 3000 taraftar almışlar stada. Daha bir sürü şey. Ama ne oldu gün sonunda gördük ki Adana dan çıkıp gelmiş bir Anadolu insanı. Yurtdışında eğitim almış ülkenin en zengin ailesinin varisini, hem karakter olarak hem başarı olarak hemde kurguladığı onca oyuna rağmen küçük düşürdü incitti. Allah bize yine mutlu şampiyon bir Mayıs yaşatır insallah. Dini şeyleri genelde futbola karistirmam ama haksızlık boyutu o kadar üst seviyeye çıktı ki. Artık Allah'ın adaleti dışında hiçbir şeye güvenmiyorum. Benim gördüğüm bu adaletsiz ortamda, ne daha iyi bir derbi nede daha iyi bir kadro kurabilirdik. Çok teşekkür ederim Galatasaray. Sana olan sevgim yensende yenilsende asla azalmaz. Ama bu gece asıl teşekkürü bana paranın herşeyi satın alamayacağını tekrar hatırlatıp gösterdiğiniz için...

Geçen yıl ön iyi arka kötüydü, bu yıl arka iyi, ön fecaat. Allah beter etsin.
arka iyi derken herhalde hakemleri kastettin reis. bunlarin arkasi harbi saglam. YARDIMCI olanlar var. tisserand-lemos-sadik-szalaiserdar 5ini toplasan donk etmez ;) gustavo-ozan-sangare iyi oynuyor. ona katilirim. szalai de fenerde sürekli geriye gider bence.

bilmem kac tane transfer yaptilar ama oyuna gol umudu olarak zamaninda bizde yillarca sürünen sinan suriyelisi girdi
Bu değişikliği olur da gol atarsa dalga geçeriz diye yaptırmıştır Emre B. Erol'a

Yoksa gerçekten gol atmak isteyen adam son haftalarda en fazla gol atan adamı olan Thiam'ı alırdı oyuna.

allahıma şükürler olsun diyecek birşey bulamıyorum şikecileri yenmekten değil bu adaletsiz kurulu düzende gs bu yıl da şampiyonluk ipini göğüslediği için....

Bu değişikliği olur da gol atarsa dalga geçeriz diye yaptırmıştır Emre B. Erol'a

Yoksa gerçekten gol atmak isteyen adam son haftalarda en fazla gol atan adamı olan Thiam'ı alırdı oyuna.
ben duran top veya kornerden gol yersek yeriz diye düsünüyordum. hakemlerden sonra samuel ve thiam'i en tehlikeli oyunculari olarak görüyordum. saracchi sakatlanma pahasina samuel'i bitirdi. thiam neyse ki oyuna girmedi.

digerleri zaten ürkütücü oyuncular degil. hepsi tüz taban %100 benzer oyuncular. eksiklerden bahsetmiyorum.

arka iyi derken herhalde hakemleri kastettin reis. bunlarin arkasi harbi saglam. YARDIMCI olanlar var. tisserand-lemos-sadik-szalaiserdar 5ini toplasan donk etmez ;) gustavo-ozan-sangare iyi oynuyor. ona katilirim. szalai de fenerde sürekli geriye gider bence.

Sangare-Serdar (dandik herif ama dokunulmazlığı işe yarıyor)-Szalai-Caner fena hat değil, en azından Isla-Jailson-Serdar-Hasan Ali'den iyi, Altay da iyi. Orta sahaları zaten 2 yıldır iyi. Özellikle Gustavo. Ama geçen yıl onları ligde tutan da Vedat-Garry-Kruse üçgeniydi. Kruse ve Garry denklemden çıktıktan sonra patatese bağladılar zaten. Öte tarafta ise heriflerin en iyi oyuncusu Thiam yani, her şeyi açıklıyor. Bugüne kadar da savunma ya da kaleci performansıyla az yiyerek gelmişlerdi, goller hep ittir kaktır. Bugün yan top atamayıp karşıdaki takım da kendilerinden büyük olunca yediklerini çıkaramadılar. Ama inşallah her zamanki gibi ters takla olmazlarsa ligin sonuna kadar bir şekilde götürürler bu kadroyla. Gustavo'nun geç dönmesi önemli çünkü 23 Mart'taki Beşiktaş maçına kadar 2-3 hafta daha kaçırırsa o ara havluyu atarlar. Gustavo da neredeyse bizim Taylan kadar alternatifsiz, gerçi Galatasaray'ın elinden topçu alacağım diye bütün parayı İrfan'a gömen kevaşelere müstehak.

Ve pek tabii ki geçen yıllardan farklı olarak bu yıl hakemi de üstlerine ekleyip koyduğumuz atlanmaması gereken bir anektod.

Geri
Üst Alt