Sangare-Serdar (dandik herif ama dokunulmazlığı işe yarıyor)-Szalai-Caner fena hat değil, en azından Isla-Jailson-Serdar-Hasan Ali'den iyi, Altay da iyi. Orta sahaları zaten 2 yıldır iyi. Özellikle Gustavo. Ama geçen yıl onları ligde tutan da Vedat-Garry-Kruse üçgeniydi. Kruse ve Garry denklemden çıktıktan sonra patatese bağladılar zaten. Öte tarafta ise heriflerin en iyi oyuncusu Thiam yani, her şeyi açıklıyor. Bugüne kadar da savunma ya da kaleci performansıyla az yiyerek gelmişlerdi, goller hep ittir kaktır. Bugün yan top atamayıp karşıdaki takım da kendilerinden büyük olunca yediklerini çıkaramadılar. Ama inşallah her zamanki gibi ters takla olmazlarsa ligin sonuna kadar bir şekilde götürürler bu kadroyla. Gustavo'nun geç dönmesi önemli çünkü 23 Mart'taki Beşiktaş maçına kadar 2-3 hafta daha kaçırırsa o ara havluyu atarlar. Gustavo da neredeyse bizim Taylan kadar alternatifsiz, gerçi Galatasaray'ın elinden topçu alacağım diye bütün parayı İrfan'a gömen kevaşelere müstehak.

Ve pek tabii ki geçen yıllardan farklı olarak bu yıl hakemi de üstlerine ekleyip koyduğumuz atlanmaması gereken bir anektod.
bize yenilmeden önce hatay deplasmaninda rezil oldular. sansla attiklari 2 golden sonra bugün bu sansin onlara gülmeyecegi kesin gibi bir seydi. yarim orta ve kendi kalesine atilan sacma ötesi gollerle ligin suan en zor deplasmanindan 3 puanla döndükten sonra bir havadan derbi galibiyeti veya beraberligi fazla olurdu.

bir mac öncesinde bitligen rizeli boldrin gol atip var'a gitmek zorunda kalmayayim diye hemen düdügü caldi, pozisyonu iptal etti.

sivas'ta top yapamadilar, sansa golle 1 puan aldilar

basaksehir macini bahattin isimli haramzadelerin hakemi getirdi

alanya macinda bu sezonun en kötü alanyasi ile oynadilar, bu macin benzeriydi adeta. sadece goller yoktu. mahkum oynayarak goller bulup bir sekilde maci kazandilar

denizli'de serdar aziz karaktersizi atilinca yine mahkum oynadilar. ligin en kötü takimi bile bunlari sürklase etti ama gol atamadi. hatay macinin benzerini orada gördük.

sezon basinda ise 4 tane duran top ve penaltiyla cözdükleri maclar var. antalya, göztepe, karagümrük ve ilk rize.

geriye kalan puanlar ve maclar ise normal hakkaniyetli skorlarla bitti

Ulan bunları 20 yıldır yenemiyorduk ama çoğunlukla da şampiyon biz oluyorduk sene sonu.

Bu sene şamp olamazsak 2 sene üst üste yenmenin de anlamı kalmıyor ya

Seneye rutine mi dönsek acaba, maçı verek bu zırtopozlara ama şampiyon biz olalım 😁

bu arada +9 dk uzatma ne lan kodumun haysiyetsizleri.

yıldırım mı düştü, elektrik mi gitti. var'a gidip pozisyon bile izlemedin.
valencianin 2 dakika yerde kivranmasi disinda 1-2 sakatlik oldu. maksimum versen versen 5 hadi 6 subat diye 6 dakika uzatma verirsin
9 nedir yani. ilk yari daha rezil olmasina ragmen sadece 2 dakika verdiler.
bizim bu uzatma dakikalari gercekten dünyanin hic bir yerinde olmayan uzatma dakikalari
basketteki gibi süreyi durdursan okadar ekleme olmazdi macin bitis saatine göre.

4 tane hafta ici maci kaldi sadece. lig ve fikstürde epey bir rahatlama olacak. 3 günde bir maca cikan taylan, marcao gibi isimlere sevindim

Ulan muslera senin Galatasarayı yaşaman hissetmen ulan aldığın para hakkım geçtiyse tek bir kuruş rahmetli ananın ak sütü gibi helali hoş olsun! Allahım seni nazarlardan korusun🧿

Mobilden kopyalayınca sadece metin olarak almış :danyal:

Düzgün hali bu :)

Bu arada bölgenizde erişilemiyor yazısını görürseniz Opera Browser'ın kendi içinde bulunan VPN'inden Kuzey Amerika bölgesini seçip sayfayı açın, video başladıktan sonra VPN kapatıp normal hızınızda, 1080p izleyebilirsiniz.

Valla gram sarmadı ya çok sevinemedim galibiyete etkisi 1-2 saat falan anca sürdü şimdi deli gibi kasımpaşa alanya maçlarını düşünmeye başladım. Bu maçlarda 6 puan alırsak şampiyonuz diyebilirim. İnşallah alanya bi terslik çıkarmaz

Ulan sızdıktan sonra yeni uyandım izleyecek bi ton şey var nerden başlasam bilemiyorum

IMG_20210207_025919.webp

Keko çaresizlikten Bülent Serttaş'ı falan retweetlemiş.

fb de 5 forvet var ama 1 tane etmiyor. olmaktan korktukları yerdeler şuan. bu psikolojik üstünlüğü iyi değerlendirmeli tokatlayıp gitmeliyiz artık. basit puan kaybına yer yok.
Önümüzdeki 7 maç içinde en korktuğum alanya. O maçı alırsak hataya kadar mağlubiyet alacağımızı düşünmüyorum

Bu gedson ne ayak ya, instada resmen futbolcusundan çaycısına herkes bişiler paylaşıyor story olsun resim olsun. Gedson kardeşimiz geldiği günden beri tık yok. Bitek pp değiştirmiş. Tam olarak kendini veremedi bize sanki ama hayırlısı bakalım

Geri
Üst Alt