Valla gram sarmadı ya çok sevinemedim galibiyete etkisi 1-2 saat falan anca sürdü şimdi deli gibi kasımpaşa alanya maçlarını düşünmeye başladım. Bu maçlarda 6 puan alırsak şampiyonuz diyebilirim. İnşallah alanya bi terslik çıkarmaz
Alanya, Hatay ve Göztepe dışında deplasmanda oynayacağımız takımların tek taktiği ölümüne savunma yapıp berlin duvarı inşa etmek ve kontradan/duran toptan bir tane sıkıştırmak. İç sahada ise Karagümrük, Beşiktaş ve Trabzon'la meydan muharebesi tadında maçlar oynayacağız. Full konsantrasyonla her rakibi analiz edip, ciddiye alarak oynamamız lazım.

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün ki maçın önemi sadece 6 puanla ölçülmez bu maç direk 7 puanlık maçtı sonunda da ikili averajı da aldık ki bu şampiyonluk yolunda inanılmaz önemliydi hele ki rakipler 4 hafta önce 5 puan fark varken Malatya dep, Antep dep, Başakşehir iç saha, Fener dep zorlu fisktür de bunlar şampiyonluktan koparlar derken 4/4 yaptık üstüne de 5'er puan geriden gelip şu zorlu fikstürde liderliği aldık.

Onların korkusu bu fikstürden rahat rahat çıkabiliyor olmamız ve 4 maçta sadece 1 gol yedik o da son dakika Antep maçında verilen penaltıyla çok fazla da pozisyon vermiyoruz.
savunmamız nazar değmesin çok kral oldu. donk ciddi korkutuyor beni savunmada ama topla da güzel çıkıyor. marcao ile de iyi ikili oldular. hava toplarında da artımız. linnes in gün geçtikçe düşen performansı var yedlin ile toparlarız umarım. sarrachi hızı sayesinde hem hücum hem defans baya katkı alıyoruz. taylan at gibi masallah. kaleye diyecek bir şey yok musleramız var. güzel takım olduk güzel. daha feguli gedson yedlin onyekuru gibi oyuncular birlikte oynamadı. o zaman keyifli maçlar izleyeceğiz. feguli transfersiz dönemde bile oynadığı maçlarda fark yaratıyordu şu isimlerle bambaska oyun oynayacak insallah.

Alanya, Hatay ve Göztepe dışında deplasmanda oynayacağımız takımların tek taktiği ölümüne savunma yapıp berlin duvarı inşa etmek ve kontradan/duran toptan bir tane sıkıştırmak. İç sahada ise Karagümrük, Beşiktaş ve Trabzon'la meydan muharebesi tadında maçlar oynayacağız. Full konsantrasyonla her rakibi analiz edip, ciddiye alarak oynamamız lazım.

Hatayı yeneriz gibime geliyor. Baya açık oynuyorlar, biz de açık oynayan takımlara karşı hiç zorlanmıyoruz

Bu gedson ne ayak ya, instada resmen futbolcusundan çaycısına herkes bişiler paylaşıyor story olsun resim olsun. Gedson kardeşimiz geldiği günden beri tık yok. Bitek pp değiştirmiş. Tam olarak kendini veremedi bize sanki ama hayırlısı bakalım
benim de dikkatimden kaçmadı o yaw. zorla mı gönderdiler naptılar oyuncuyu. insallah düşündüğümüz gibi değildir. beklenti yüksek gedson dan

savunmamız nazar değmesin çok kral oldu. donk ciddi korkutuyor beni savunmada ama topla da güzel çıkıyor. marcao ile de iyi ikili oldular. hava toplarında da artımız. linnes in gün geçtikçe düşen performansı var yedlin ile toparlarız umarım. sarrachi hızı sayesinde hem hücum hem defans baya katkı alıyoruz. taylan at gibi masallah. kaleye diyecek bir şey yok musleramız var. güzel takım olduk güzel. daha feguli gedson yedlin onyekuru gibi oyuncular birlikte oynamadı. o zaman keyifli maçlar izleyeceğiz. feguli transfersiz dönemde bile oynadığı maçlarda fark yaratıyordu şu isimlerle bambaska oyun oynayacak insallah.
Feghouli'nin performansını Linnes düşürüyordu Yedlin'le Feghouli iyi ikili olurlarsa sağlı sollu merkezli çatır çatır top oynarız artık oynanan futboldan herkes keyif alıyor aslında takım olduk bu futbolun üstüne daha da koyarak gideriz

Valla gram sarmadı ya çok sevinemedim galibiyete etkisi 1-2 saat falan anca sürdü şimdi deli gibi kasımpaşa alanya maçlarını düşünmeye başladım. Bu maçlarda 6 puan alırsak şampiyonuz diyebilirim. İnşallah alanya bi terslik çıkarmaz

1612656685510.webp

Sakatlık belasından da kurtulmamız lazım
yoğun tempoda olabilecek sorunlar bunlar. fazla maç oynamaktan patlıyor oyuncular. zeminler lesh. herkes ing ile mukayese ediyor maç sayılarından dolayı ama oranın zeminleriyle buranın patates tarlaları aynı değil. 90dk git gel yapan oyuncular sekil a daki gibi patlıyor.

Gedson konusunda hocanın oyuncuya isteği zaten baştan beri belliydi bence hocam onu da Onyekuru gibi yapacak 1,5 sene sonra benfica da gemileri yakıp gelmek ister :asd:

Feghouli'nin performansını Linnes düşürüyordu Yedlin'le Feghouli iyi ikili olurlarsa sağlı sollu merkezli çatır çatır top oynarız artık oynanan futboldan herkes keyif alıyor aslında takım olduk bu futbolun üstüne daha da koyarak gideriz
oyuncular arası kaynasma tamam bizde. herkes aile gibi görüyor diyebiliriz. arda nın bu işte başrol olduğunu düşünüyorum. birlikte oynayan oyuncuların acıklarını diğerleri kapamaya basladığı zaman tamam bu iş zaten. şimdi o bahsettiğim yerdeyiz. böyle devam edersek şampiyonluğu göğüsleriz her türlü.

oyuncular arası kaynasma tamam bizde. herkes aile gibi görüyor diyebiliriz. arda nın bu işte başrol olduğunu düşünüyorum. birlikte oynadığımız oyuncuların acıklarını diğerleri kapamaya basladığı zaman tamam bu iş zaten. şimdi o bahsettiğim yerdeyiz. böyle devam edersek şampiyonluğu göğüsleriz her türlü.
Kesinlikle katılıyorum ayrıca en ideal futbolu biz oynuyoruz az pozisyon verip yakaladığımızı atıp maçta skorları alıyoruz rakiplerden biri pozisyona giremiyor çok pozisyon veriyor diğeri de pozisyona giriyor çok gol yiyor bence şampiyonluğa oynayan takımlardan en ideal oyun bizde olabilir gelenlerle daha da üst seviyeye çıkarabiliriz

Hatayı yeneriz gibime geliyor. Baya açık oynuyorlar, biz de açık oynayan takımlara karşı hiç zorlanmıyoruz
Virüs kapmayan, sakatlanmayan adam kalmadı bizde neredeyse ama kurulan kumpasları tek tek çökerttik. 4 deplasmanda puan kaybetmişi, 3'ü İstanbul'da. Diğeri de çok zayıf kadroyla hafta içi gidilen Konya maçı. 8 maçta puan kaybetmişiz ligin ilk yarısında. Şimdi kaldı 17 maç. Benim hesabıma göre çok zor 6 maç oynayacağız ama toplam 6 maçta puan kaybetme lüksümüz yok artık... Bu hakemlerle daha çok skandallar yaşarız. Hepsini üst üste koyup geçmemiz lazım.

Geri
Üst Alt