17 maç kala ligde puanlar sıfırlandı, sıfırdan başlıyoruz gibi puansal olarak.

8 deplasmanımız var. En dişe dokunur deplasmanlar Alanya ve Hatay..

Diğerleri, Ankaragücü, Kayseri, Gençlerbirliği, Denizli, Göztepe ve Antalya..

Baba maçların hepsi Arenada..

23. Şampiyonluk için yolumuz açık.
Düşmemeye oynayan takımlarla oynuyoruz aslında bira zor fikstur

Şu fikstür işlerini bırakın yav kaybettiğimiz takımlara bir bakın hangisine 0 yazardınız ve kazandıklarımıza bakın hep zorlandığımız ts Rize Malatya be evinde hiç kaybetmemiş Antep ama Antalya Kayseri gibi takımları yenemedik bu işler belli olmaz her maç final hepsi önemli ..Ayrıca biz bu ülkede iç sahayı en iyi kullanan takımız seyirci yok ortada.. hiç bir maçın diğerinden farkı yok benim gözümde..

Şu fikstür işlerini bırakın yav kaybettiğimiz takımlara bir bakın hangisine 0 yazardınız ve kazandıklarımıza bakın hep zorlandığımız ts Rize Malatya be evinde hiç kaybetmemiş Antep ama Antalya Kayseri gibi takımları yenemedik bu işler belli olmaz her maç final hepsi önemli ..Ayrıca biz bu ülkede iç sahayı en iyi kullanan

Fikstür çok önemlidir, ligin ilk yarıları kaybedilen puanlar genelde aldatıcıdır ve ligin 2. yarılarında maçlar daha çetin geçer. Futboldan az çok anlayanlar bunu bilir. Örnek vermek gerekirse geçen yıl sezonun en iyi topunu oynamamıza rağmen Sivas deplasmanından çıkamadık. Bazen çok iyi olmakta yetmez. Ama o maç Arenada olsaydı alırdık. Dolayısıyla özellikle finişe yakın dönemlerde baba maçları içerde oynamak avantajdır. Özellikle 2. yarıda abuk sabuk stakımlara puan kaybediyorssan zaten şampiyonluktan hiç bahsetmemen gerekir.

Şu fikstür işlerini bırakın yav kaybettiğimiz takımlara bir bakın hangisine 0 yazardınız ve kazandıklarımıza bakın hep zorlandığımız ts Rize Malatya be evinde hiç kaybetmemiş Antep ama Antalya Kayseri gibi takımları yenemedik bu işler belli olmaz her maç final hepsi önemli ..Ayrıca biz bu ülkede iç sahayı en iyi kullanan takımız seyirci yok ortada.. hiç bir maçın diğerinden farkı yok benim gözümde..
Gecen sene ligi 6.bitirdigimizde ic sahada 2,06 puan ortalamasina sahiptik. Deplasmanda ise rezil bir ortalama olan 1,24.

Periyotlar olarak incelersek

Son 10 macta 1 galibiyet
Daha öncesinde arada 5 macta 1 galibiyet
Onun daha öncesinde 5 macta 1 galibiyet
Yani 20 mac ligde top oynamamisiz.

Bu sene ic sahada 2,18 ortalama puan
Deplasmanda 2,00 ortalama puan

benim fbli kuzenle konustum biraz
bizim golümüzü vermediler hakkimizi yediler diyor
donka atilan dirsegi ve linesin ayagina basildigi pozisyonlari gösterdim
iki penaltimiz daha ilk yaridan verilmedi dedim
cevabi ise golü atacaklarini nereden biliyorsun oldu
hani bir sey diyemedim abi
ne diyeceksin daha bu savunmaya

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Fikstür çok önemlidir, ligin ilk yarıları kaybedilen puanlar genelde aldatıcıdır ve ligin 2. yarılarında maçlar daha çetin geçer. Futboldan az çok anlayanlar bunu bilir. Örnek vermek gerekirse geçen yıl sezonun en iyi topunu oynamamıza rağmen Sivas deplasmanından çıkamadık. Bazen çok iyi olmakta yetmez. Ama o maç Arenada olsaydı alırdık. Dolayısıyla özellikle finişe yakın dönemlerde baba maçları içerde oynamak avantajdır. Özellikle 2. yarıda abuk sabuk stakımlara puan kaybediyorssan zaten şampiyonluktan hiç bahsetmemen gerekir.

Kasımpaşa’yı yenemedikten sonra ts maçının anlamı kalmıyor ona üzüldüğüm için söyledim hepsi benim için aynı. Seyirci olsa dediğin doğru şuan seyirci yok içerde oynamanın bana göre pek bi avanjıda yok ki bu sene deplasmanda daha iyiyiz.

Fatih Hoca ile en son 2 yil üst üste sampiyon oldugumuzda ic sahada Besiktas'i ve Basaksehir'i yenmistik ligin sonuna dogru. Oraya getirebildigimizde bir sekilde son hamleyi yapiyoruz. Bu bizim genlerimizde var.

Son 2 sampiyonlukta deplasman puan ortalamamiz 1,53. Bu sene 2. Ic sahada ise 2.88 ve 2.53 (13 galibiyet 4 beraberlik ve 16 galibiyet 1 beraberlik o da FB) yapmisiz. Ic sahada o sampiyonluk puan ortalamasinin uzagindayiz. Deplasmanlara göre ise yarim puan fazlamiz var. Bu iyi.

Simdiye kadar ic sahada 3 beraberlik 1 yenilgimiz var. Bu oran olarak fazla bir puan kaybi.

Daha önceki yillarda oynanan maclari hatirlayin, ic sahada Genclerbirligi'ne ve Konya'ya gol atabilmek icin az mi ugrastik? Acayip stresli maclar oldu. Haftada tek maca düstügü icin Anadolu takimlari daha diri olacaktir. Bizim kadro kalitemiz ve derinligimiz en kötü halimizle bile Anadolu'dan iyidi ama simdi haftada 1 mac olacagi icin her oyuncuyu hazir tutma sansimiz yok, kadro derin olsa bile 15-16 oyuncu ile gidecek.

Bu maçın sonucuna FB açısından bakarsak, Fenerbahçe için 3 puan ve prestijin yani sıra, maddi çöküşü başlatabilecek büyük bir kayıp oldu. Bu sezon şampiyon olamazlar ise, 5 küsur milyar TL borç ile, nasıl daha transfer yapacaklar? Bir de yazın usulsüzlükten ceza alıyorlarmış :d

Bu senenin şampiyonu son olarak CL'ye on elemesiz gidecek bu arada. Bundan sonraki yıllarda artık şampiyonumuz dahi eleme oynayacak.

Artık Türk takimlari için Cl geliri diye bir şey hayal olacak gibi.

5-6 oyuncusu dışında, yaşlı ve bomboş bir kadrosu olan FB seneye nasıl bir daha yapılanacak?

Mesut'u 1 milyar dolara Katar'a satıldı gösterirlerse o başka tabi.

Bu ne ya shjsjsjsjs
14694 (1).webp
14694 (1).webp

Geri
Üst Alt