Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maç 19.00 da değil miAga cumartesiye neden almıyoruz ya, albayrak ne işe yarıyor acaba. Ha pazar 16da oynamışsın ha 19 ne farketcek acaba
Aldır şu maçı cumartesine. İki takımda İstanbul ekibi zaten. Kasımpaşa için uçuş yok otel yok kamp yok, herhangi bir program eksikliği olmayacak işte. Arenaya bizden daha yakınlar zaten.
Onlarında işine gelir 1 gün daha az dinlenicez işte.
Maç 19 da, 16 ya alınacakmış.maç 19.00 da değil mi
Bu avatarı da unutmayalım renktaşAlanya maçı öncesi Kaptanımızın ettiği dogru bir lafı burda tekrarladım diye ban yedim.
Sonuç olarak yenildik.
Ben ne zaman ban yesem, ya yeniliyoruz yada berabere kalıyoruz.
O yüzden Galatasaray'ın menfaati için bir daha ban yememek için büyük gayret gösterecem.
Adminlerimizden aynı hassasiyeti bekliyorum.
3-1 alırız.
Goller Mohamed (2) ve Onyekuru.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Renktas kar falan yok yaw buyucu mu bunlar bilecek kar yagacagini hepsi safsata kis gelince kar yagacak yaz gelince gunes acacak diyorlar sonra bildik diyorlar gecelim bunlari. Allahin yagdiracagi kari bir tek Allah bilir ...Goz göre göre cumartesiye almıyorlar .. ya ertelenecek ya da karın içinde maç bitirmeye çalışacağız ki bu en son isteyeceğimiz senaryo olur...Bu kadar formdayken kasimpasayi takilirsak çok koyar.. umarım ya cumartesiye alınır ya ertelenir karın altında bu maçı oynamak kumar olur
2 metre kar olsa da maçı oynatır bu nihat denen fenerli şahıs maksat puan kaybedelim de fenerin önü açılsın şike sezonundan bile beter bi sezonun içindeyiz Allah ın adaleti şaşmaz göreceğiz sonunu