2 metre kar yağsa da yayinci kurulus bu maci oynatir.

Aga cumartesiye neden almıyoruz ya, albayrak ne işe yarıyor acaba. Ha pazar 16da oynamışsın ha 19 ne farketcek acaba

Aldır şu maçı cumartesine. İki takımda İstanbul ekibi zaten. Kasımpaşa için uçuş yok otel yok kamp yok, herhangi bir program eksikliği olmayacak işte. Arenaya bizden daha yakınlar zaten.

Onlarında işine gelir 1 gün daha az dinlenicez işte.

en az 3 gollü bir galibiyet olur.
mohamed kafayla ilk golünü yazar, 2 gol atar.

babelden kanat olmayacağını canım hocam umarım görmüştür. linnes - yedlin bile okeyim.

Aga cumartesiye neden almıyoruz ya, albayrak ne işe yarıyor acaba. Ha pazar 16da oynamışsın ha 19 ne farketcek acaba

Aldır şu maçı cumartesine. İki takımda İstanbul ekibi zaten. Kasımpaşa için uçuş yok otel yok kamp yok, herhangi bir program eksikliği olmayacak işte. Arenaya bizden daha yakınlar zaten.

Onlarında işine gelir 1 gün daha az dinlenicez işte.
maç 19.00 da değil mi

Sevmem normalde böyle konuşmayı negatif sinerji yaratıldığını düşünürüm ama bu maç ezer geçeriz 4-0 alırız.

Alanya maçı öncesi Kaptanımızın ettiği dogru bir lafı burda tekrarladım diye ban yedim.

Sonuç olarak yenildik.

Ben ne zaman ban yesem, ya yeniliyoruz yada berabere kalıyoruz.

O yüzden Galatasaray'ın menfaati için bir daha ban yememek için büyük gayret gösterecem.

Adminlerimizden aynı hassasiyeti bekliyorum.

3-1 alırız.

Goller Mohamed (2) ve Onyekuru.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Alanya maçı öncesi Kaptanımızın ettiği dogru bir lafı burda tekrarladım diye ban yedim.

Sonuç olarak yenildik.

Ben ne zaman ban yesem, ya yeniliyoruz yada berabere kalıyoruz.

O yüzden Galatasaray'ın menfaati için bir daha ban yememek için büyük gayret gösterecem.

Adminlerimizden aynı hassasiyeti bekliyorum.

3-1 alırız.

Goller Mohamed (2) ve Onyekuru.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bu avatarı da unutmayalım renktaş :)
QOYB1dj0_400x400.jpg

Kesin yeneriz dediğimiz maçlarda sıkıntı yaşayıp

zor geçer dediğimiz maçlarıda kolay alıyoruz

zor maç

Çakar geçeriz ...
Aslan parçası Muhammed'e felaket kanım ısındı umarım çok büyük başarılara imza atıcak bizimle

İLK DAKKALARDAN İTİBAREN 2 TANE ATIP GÖTLERİNİN ÜSTÜNE OTURTMALIYIZ BUNLARI..Sonra çıt bile çıkaramazlar zaten..

A sı B si yok..Fener’e o kadar kolay yenildikleri için ceza vermeliyiz..

Goz göre göre cumartesiye almıyorlar .. ya ertelenecek ya da karın içinde maç bitirmeye çalışacağız ki bu en son isteyeceğimiz senaryo olur...Bu kadar formdayken kasimpasayi takilirsak çok koyar.. umarım ya cumartesiye alınır ya ertelenir karın altında bu maçı oynamak kumar olur

Goz göre göre cumartesiye almıyorlar .. ya ertelenecek ya da karın içinde maç bitirmeye çalışacağız ki bu en son isteyeceğimiz senaryo olur...Bu kadar formdayken kasimpasayi takilirsak çok koyar.. umarım ya cumartesiye alınır ya ertelenir karın altında bu maçı oynamak kumar olur
Renktas kar falan yok yaw buyucu mu bunlar bilecek kar yagacagini hepsi safsata kis gelince kar yagacak yaz gelince gunes acacak diyorlar sonra bildik diyorlar gecelim bunlari. Allahin yagdiracagi kari bir tek Allah bilir ...

Geri
Üst Alt