1613316058695.webp

Hoca Gedson'u bu kadar oyunda tutarak maçı çok zora soktu.
Oyuncu değişiklikleri daha erken yapmalıyız.

Normalde tarafsız yorum yapar fikrimi söylerdim ama. Ardaya ve Oğulcana verilen ceza Fenere verilmeyen cezadan sonra. Penaltı değil penaltı olsa da penaltı değil. Hatta bize hiç penaltı çalınmasın. Artık bu hıyarlara kısas uygulama zamanı gelmiş ve geçmiştir.
abi haklısın da yüzde yüz penaltı diyenleri anlamıyorum bence gri pozisyon

ilk yarı 4-0 olacak maç, bu şekle girdi. 1 M Eur'a boluspor yapan eski fb'li ertuğrul güzel maç çıkardı.

Keremin pozisyon penaltı falan degil maçta bile şüphelenmedim rıdvan yuzde 100 deyince yine baktım yine aynı fikrim... Keremin dokunup dokunmadığı belli değilken iki ayagını dizlerinden kırıp atlarsan hakemi ikna edemezsin...

nasıl net abi yüzde yüz yani sanki önce ayaklar çarpışıyor sonra top paşalıya değiyor

Açıkçası bize olsa kızardık neden penaltı verilmedi diye ben o açıdan bakmaya çalışıyorum genelde..ya takmayın bu kadar yeri gelecek hakemi de yeneceksin geçen hafta biz nasıl yendik Kadıköy'de bu hafta da kasımpaşa yenseymis napalim

Nasılda ağlıyorlar şerefsizler!
Beter olun!
Buradaki kuşlar için de geçerli tabiki.

Böyle ligin ben taa... Her hafta biri çıkıp hakemde hakem hakemde hakem. Dünya üzerinde başka bir ülkede örneği var mıdır ya.

Buraya gelen Fenerliler, bu mesajida iyi okuyun.
Bu şekilde 2-1 koymak muazzam oldu 4 gözle izlediniz son dakikaya kadar. Zuahahaahahahah.

3-0 olsa ilk yarı kapatmıştınız, müthiş müthiş müthiş.

Ayrıca Keremin pozisyonu penaltı felan değil, şu dakikadan sonra objektifliğimiz sizin kadar.
Adam olana çok bile.
Dünkü Szalaiyin eli ile indirdiğiniz pozisyona sayın.

Geri
Üst Alt