- 23 Ocak 2019
- 24.666
- 32.265
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi haklısın da yüzde yüz penaltı diyenleri anlamıyorum bence gri pozisyonNormalde tarafsız yorum yapar fikrimi söylerdim ama. Ardaya ve Oğulcana verilen ceza Fenere verilmeyen cezadan sonra. Penaltı değil penaltı olsa da penaltı değil. Hatta bize hiç penaltı çalınmasın. Artık bu hıyarlara kısas uygulama zamanı gelmiş ve geçmiştir.
raporladım, hesabını başkalarına kullandırmak yasak
Cimbom’un çoçuğu sadece izliyor. Emre Akbaba senden bir cacık olmaz.
Çok ortada bir poziyon verse de olur vermese de ayırt etmek zor. Herkesin fikrine saygı duymak lazımdır. Artık olan oldu geçti gitti. Hakemler lig boyunca her takıma leyhte ve aleyhte hata yapar.abi haklısın da yüzde yüz penaltı diyenleri anlamıyorum bence gri pozisyon
Nasilki gecen derbide adamlar kapiya 1907 sifresi koyup herkesi aldiysa, bende forum sifremi FTSA yapmistim. Kuzenim girip yazmis rengoBana mı?
nasıl net abi yüzde yüz yani sanki önce ayaklar çarpışıyor sonra top paşalıya değiyor
Stada..florya ya .. altyapı tesislerine bu fotoyu assinlar...
Gedson çok iyi oynadı sen hangi maçı izledinHoca Gedson'u bu kadar oyunda tutarak maçı çok zora soktu.
Oyuncu değişiklikleri daha erken yapmalıyız.