Adamların medyada algı gücü inanılmaz. Sizde bunlara canak tutmayin arkadaslar Keremin pozisyonu uzerinden.
Aleyhimize birsey oldumu kimsede tik yok medyada, bize oldugu zaman ortalik yaniyor.

Ridvan az daha zorlasa milleti isyana cagiracak sokaklara.
Yazik.

FTSA.
penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. aynısı fbjk maçında olsa bi sefer gösterip hiç konuşmadan devam ederlerdi.

aslanlar gibi oynayan bjk, ts ve ilk macta sidik zoruyla yirttiklari alanya deplerinden nasil cikacagini düsünsün iblis.. basaksehir ve konya düsmemeye oynuyor, onlar da umarim zorlar...
öyle bir noktaya getirdiler ki beni ya bunlar olmasın kim olursa olsun moduna giriyorum genelde

Zihin sağlığınız için televizyonda yorumları izlemeyin.

YouTubeda çok değerli yayınlar var.

Ilgaz cinar , Mustafa Demirtaş'ın yaptığı yayınlar ve Sinan Yılmazin yaptığı yayınları beğeniyorum.

Bu arada Diagne öyle goller kaçiriyorki saç baş yolduruyor 😂😂😂 elimizde patlayacak galiba yine..

Alanya’da kart cezalısı var mı bizim maçta ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olmayan seye penalti demeye alışkın onun bunun evlâtları

Lan şikeciler sizin algınızı seveyim, yeter bilmem ne çocukları yeter, her hafta hakem desteği alıyorsunuz genede utanmıyorsunuz, allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyim yüce rabbim zaten haklının yanındadır her zaman, sezon sonunda akla karayı gösterir

Geri
Üst Alt