Adnan Korkut
Taçsız Kral
bu kasımpaşa çok adi bir takım dikkat edin fenere ve bjk ye yatmaya çok meraklılar. bize karşı parçalıyorlar kendilerini. bunlar ve karagümrük şikecilerin kuklaları.
Son düzenleme:
Lehimize yapılan hatayı söylemezsek Fenerbahçeden bir farkımız kalmaz.
penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. aynısı fbjk maçında olsa bi sefer gösterip hiç konuşmadan devam ederlerdi.Adamların medyada algı gücü inanılmaz. Sizde bunlara canak tutmayin arkadaslar Keremin pozisyonu uzerinden.
Aleyhimize birsey oldumu kimsede tik yok medyada, bize oldugu zaman ortalik yaniyor.
Ridvan az daha zorlasa milleti isyana cagiracak sokaklara.
Yazik.
FTSA.
BravoLehimize yapılan hatayı söylemezsek Fenerbahçeden bir farkımız kalmaz.
öyle bir noktaya getirdiler ki beni ya bunlar olmasın kim olursa olsun moduna giriyorum geneldeaslanlar gibi oynayan bjk, ts ve ilk macta sidik zoruyla yirttiklari alanya deplerinden nasil cikacagini düsünsün iblis.. basaksehir ve konya düsmemeye oynuyor, onlar da umarim zorlar...
bunu diyen galatasaraylı olamaz. gereğini yapın eyy admirim.Yok abi koç, nihat falan hikaye.Bizim önce kendi kendimizi durdurmamız lazım.Her maçı biri sabote ediyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
oyle demiyorum goruntu ortadaSen öyle diyorsan öyle olsun.
Mitroglou diyorum, susuyorum.
İşte size göre olmayan, ban göre pozisyon çok net penaltı.Ama olmayan seyleri gormek objektiflik degil.