Oğulcan Aksoy
Kırmızı Üye
Abi bırakın ya ne penaltısı. Bu zeminde maç yaptırılması rezalet ortada futbol mu vardı. Rakibimizle eşit şartlarda maç yapmıyoruz ki. Dün de onların attıkları 2. golde faul vardı bu kadar konuşuldu mu
renktaş mohamed allahın yer yüzündeki gölgesi olabilir miŞu dakikadan sonra Galatasaray lehine açıktan objektif olmaya çalışan kuştur.
Objektifliğinizi başka sezona saklayın bilader.
Adamlar haftalardır kayırılıyor, başlatmayın şimdi objektifliğine.
Kudursun hazımsızlar, kafayi yesinler.
Muhammed çift dikiş ata ata gidiyor, o vurdukca bunların götüne geliyor herhalde çok ses çıkıyor.
Bizim bunlardan farkımız doğru gördüğümüzü söylemektir. Bana göre penaltı olan bir pozisyondur. Olmadığını düşünen arkadaşlar da vardır saygı duyarım. Objektif görünmeye çalışmak değil, gördüğümü söylemek konusudur. Galibiyetin keyfini çıkaralım, 3 puan bu zemin de oldukça önemlidir.Şu dakikadan sonra Galatasaray lehine açıktan objektif olmaya çalışan kuştur.
Objektifliğinizi başka sezona saklayın bilader.
Adamlar haftalardır kayırılıyor, başlatmayın şimdi objektifliğine.
Kudursun hazımsızlar, kafayi yesinler.
Muhammed çift dikiş ata ata gidiyor, o vurdukca bunların götüne geliyor herhalde çok ses çıkıyor.
Bana özelden yaz objektifliği, görüşümü bildirirm. Ama bu şikecilere 1 gram objektif olmıycaksın.Bizim bunlardan farkımız doğru gördüğümüzü söylemektir. Bana göre penaltı olan bir pozisyondur. Olmadığını düşünen arkadaşlar da vardır saygı duyarım. Objektif görünmeye çalışmak değil, gördüğümü söylemek konusudur. Galibiyetin keyfini çıkaralım, 3 puan bu zemin de oldukça önemlidir.
Erzurum maçında dinlense güzel olur. Olimpiyat stadında oynayabiliriz.Bizim zemin biraz zor düzelir.
Tamamı olmasa bile bazı arkadaşların Fener’li olduğu yönünde ciddi kuşkularım var.Her ufak temas faul olsa zaten futbol olmaz o. Baskette bile vermiyorlar artik.
Temas yok. Varsa bile gorunmeyecek kivamda.
Biz ki emre kilincin ayagina basilmis yerdeyken, donka yumruk atilmis penalti almamisiz.
Bazi arkadaslar objektiflik diye olmayanlari gormeye calisiyor ortada kabak gibi GS aleyhine kararlar varken!!