Şu dakikadan sonra Galatasaray lehine açıktan objektif olmaya çalışan kuştur.
Objektifliğinizi başka sezona saklayın bilader.
Adamlar haftalardır kayırılıyor, başlatmayın şimdi objektifliğine.
Kudursun hazımsızlar, kafayi yesinler.
Muhammed çift dikiş ata ata gidiyor, o vurdukca bunların götüne geliyor herhalde çok ses çıkıyor.
renktaş mohamed allahın yer yüzündeki gölgesi olabilir mi

Yavv arkadaş keremin adama sırtı dönük, geldiğini görmüyor bile. Adam geliyor arkadan kereme çarpıyor. Bu pozisyon olsa olsa bizim lehimize faul olur ne penaltısı yaa

Böyle bir berbat zeminde Galibiyet alan Şikeci Fener olsaydı övgüler düzülürdü, bize olmayan bir penalti yüzünden saldiriyorlar, şu Sahanin haline bakin ya penalti noktasini bulmak için Kazı ekibi gelmiş..
Screenshot_20210214-170356_Instagram.jpg

Şu dakikadan sonra Galatasaray lehine açıktan objektif olmaya çalışan kuştur.
Objektifliğinizi başka sezona saklayın bilader.
Adamlar haftalardır kayırılıyor, başlatmayın şimdi objektifliğine.
Kudursun hazımsızlar, kafayi yesinler.
Muhammed çift dikiş ata ata gidiyor, o vurdukca bunların götüne geliyor herhalde çok ses çıkıyor.
Bizim bunlardan farkımız doğru gördüğümüzü söylemektir. Bana göre penaltı olan bir pozisyondur. Olmadığını düşünen arkadaşlar da vardır saygı duyarım. Objektif görünmeye çalışmak değil, gördüğümü söylemek konusudur. Galibiyetin keyfini çıkaralım, 3 puan bu zemin de oldukça önemlidir.

Bizim bunlardan farkımız doğru gördüğümüzü söylemektir. Bana göre penaltı olan bir pozisyondur. Olmadığını düşünen arkadaşlar da vardır saygı duyarım. Objektif görünmeye çalışmak değil, gördüğümü söylemek konusudur. Galibiyetin keyfini çıkaralım, 3 puan bu zemin de oldukça önemlidir.
Bana özelden yaz objektifliği, görüşümü bildirirm. Ama bu şikecilere 1 gram objektif olmıycaksın.

Şuanda ucakları neyse... Anladın sen onu.
Hayırlı günler Serkan, tadını çıkaralım :)

Rıdvan dilmen ntvyi fb tvye çevirdi yazıklar olsun böyle düzene. Ntv senelerdir izlemem . Eskiden iyi bir kanaldı. Ahmet çakar da sağlam para yardımı alıyor belli ki, sürekli bizim aleyhimize çalışıyor. Bugün sadece keremin basit bir pozisyonu var diye ortalığı yangına çevirdiler. dün fenerin attigi gol ne faul ve penaltisi verilmedi karagümrük. Biz de twitter da gündemde tutmalıyız böyle şeyleri. Fener bu sene şampiyon olmak için tüm pislikleri devreye sokmuş.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu stad zemini olayını anlamıyorum yav bu stadın zemini son teknoloji değil miydi alttan ısıtma drenaj vs müthişti hani ne oldu ? Her sıkıntılı hava şartlarında patatese dönüyor, cidden bu kadar zor mu yav ingiltere'de zeminleri yapanları getirtin yapsın yav. Koca ülke zemin sorununu çözemedi şaka gibi.

Kerem'in pozisyonu penaltı değil bence. Topa hamle yapıyor ayağı rakibine gelecek tabi. Adama doğru hamle yapmıyor.

Her ufak temas faul olsa zaten futbol olmaz o. Baskette bile vermiyorlar artik.

Temas yok. Varsa bile gorunmeyecek kivamda.

Biz ki emre kilincin ayagina basilmis yerdeyken, donka yumruk atilmis penalti almamisiz.

Bazi arkadaslar objektiflik diye olmayanlari gormeye calisiyor ortada kabak gibi GS aleyhine kararlar varken!!
Tamamı olmasa bile bazı arkadaşların Fener’li olduğu yönünde ciddi kuşkularım var.
Maçın başından itibaren forumda yazılanları okudum maalesef durum böyle.
Olay pek objektiflilikle açıklanacak gibi değil.
Bu konularda çok net olmaya çalışan biriyim ama bu pozisyonun penaltı ile uzaktan yakından ilgisi yok.

Ben bu Rıdvan denen köpeği uzun süredir izlemiyorum. Twitter'da gördüm arkadan Kerem'e tekme atılan pozisyon için penaltı demiş. Bunun şerefine onuruna haysiyetine tüküreyim ben. Şeytan bile az kalır bu ahlaksız omurgasız ite. Bu it oğlu it dün fener'in attığı golden önceki faul içinde böyle algı yaptı mı? Şerefine tükürdüğümün evladı.

Geri
Üst Alt