Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.209
- 7.638
- 2.568
Getirsinler şu kuralı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Getirsinler şu kuralı
Çıkmalı:muslera-yedlin-luyi-marcao-linnes-taylan-gedson-emre-kerem-onye-mohamed
Çıkmalı:muslera-yedlin-luyi-marcao-linnes-taylan-gedson-emre-kerem-onye-mohamed
hoca böyle çıkarır:muslera-yedlin-donk-marcao-emre-taylan-belhanda-emre-babel-onye-mohamed
Diri bir Emre Akbaba maçı çözer..
Luyiyi silmemek ve tamamen kaybetmemek için oynatmak şart,donk-marcao iyi giderken luyiyi oynatmak doğru olmazdı ama patladıkları an o değişikliğide yapmak lazım ta ki luyi tekrar patlayana kadarEkli dosyayı görüntüle 114067
ilk kadroya luyi dışında katılıyorum. Öyle çıksak keşke. Mıy mıy topçulardan da mıy mıy futboldan da bıktım
Emre akbaba(cagne-rize) gibi şampiyonluğuda çözse bu saatten sonra kendisine olan tavrımız nettirDiri bir Emre Akbaba maçı çözer..
Emre akbaba(cagne-rize) gibi şampiyonluğuda çözse bu saatten sonra kendisine olan tavrımız nettir
Arda ve Babel'i hala kanat oyuncusu olarak görüyorsaniz ortada bir problem var demektir.Sag kanada hala cozum bulamadik. Onyekuru iyi transfer ama sol kanat degil de sag kanat oyuncusu sart demistim. Solda Arda var, Kerem var, Babel var, sagda bir tek Feghouli var ama o da orada cekilmiyor + sakat.