- 18 Eylül 2018
- 15.677
- 12.029
- 1.473
Yalnız kasimpasanin sözde penaltı pozisyonunda forumda ne kadar kuş familyası var Cidden belli oldu. Objektiflik değil resmen kuş ağzı ile konuştular. Mustafa'nın gölü bu arkadaşlara saplansin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni cok cok iyi anliyorum ve katiliyorum. Biz Galatasaray kulturumuzu bozmayip onlarin seviyesine dusmeylim diyosun. Bende ayni fikirdeyim zaten. Ki seviye dusurucu bisey yazmadigimi dusunuyorum.Bu da onların ahlaksızlığı ve namusuzluğu... kalesinde şike yaptığı iddası ile yargılanan bir kaleci olsa da... biz kendimize bakacaz.. baktık da şükür..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yine girdi yine ayağına top degmedi neredeyse. adam kovalarken de goremedikEn azından emre akbaba gibilerden daha iyi mücadele ediyor
Bu zeminle hiç alakası yok bildiğin bataklıkta galibiyet aldık
Yoo ben açınca penaltı olduİyi ki izlemedin biz izlemeyince kazanıyoruz çok şükür

Kendimden 20 kilo fazla adamı kucakladım maçta
Sattı derken kardeş. Çapsız çapsız konuşma taraftarsan sevin geç değilse de KAP'a ceneniMuslera sattı , Mostafa aldı.Az daha bi mallığa gidiyordu maç.Alanya maçında şov yapsın bari de affetirsin kendinş
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aglasın yerlere yatsın nasıl olur GS galip gelir diyeRıdvan nasılda ağlıyor. Tam bir orço