Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
⚽ SL 20/21 H:25 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | MS | 14 Şubat
Yalnız kasimpasanin sözde penaltı pozisyonunda forumda ne kadar kuş familyası var Cidden belli oldu. Objektiflik değil resmen kuş ağzı ile konuştular. Mustafa'nın gölü bu arkadaşlara saplansin
Bu da onların ahlaksızlığı ve namusuzluğu... kalesinde şike yaptığı iddası ile yargılanan bir kaleci olsa da... biz kendimize bakacaz.. baktık da şükür..
Seni cok cok iyi anliyorum ve katiliyorum. Biz Galatasaray kulturumuzu bozmayip onlarin seviyesine dusmeylim diyosun. Bende ayni fikirdeyim zaten. Ki seviye dusurucu bisey yazmadigimi dusunuyorum.
Sadece rakipten normalin ustunde bir mucadele gordugumun altini cizdim.
keremin pozisyon net kereme faul var. Top keremin kontrolünde ve alanında dışarıdan o alana sert giren faulü yapar aynısı onyekurunun posizyonda olduğu gibi. Eğer top kalecinin kontrol alanında olup onyekuru çarpmış olsa kasımpaşaya faul verilirdi
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.