Kasımpaşa’nın net penaltısı güme gitti. Geçen hafta Fenerbahçe maçındaki verilmeyen penaltıya gitsin.

Ortasaha üçlüsü Taylan,etobo,fernandes olsun
Mücadele eden savaşan oynasın
Belhanda ve Emre akbaba oyuna sonradan girdi hırs yok
Yetenek herşey ama mücadele ve hırs lazım kerem buna güzel bir örnek

Beyler önümüzdeki hafta alanyayıda yenersek ondan sonra galibiyet serisine dahil etmemiz çok muhtemel 5 maça giriyoruz hatay deplasmanına kadar

erzurum ev
Agücü dep
Sivas ev
Kayseri dep
Rize ev

Denizli,malatya,antep,başak,fb,paşa maçlarında yaptığımız 6 maçlık seriye yukardaki maçlarıda ekleyebilirsek 12 maçlık seriye bağlamış olup hatay maçına kendimizi atıp o maçtada fişi çekeriz gibi duruyor

oha böyle mi dedi cidden,öyleyse yuh derim,onyekurunun pozisyon penaltının babası,adam direkt onyekuruya daldı resmen, indirdi net şekilde
kasımpaşanın verilmeyen(net emin değilim) penaltısını kastediyorsa geçen hafta derbide verilmeyen penaltılar içinde açık konuşsun.

Kar durunca yapılacak ilk iş sahayı düzeltmeye başlamak olmalı. Sıradaki maça kadar iyi bir çalışma yapılmalı.

dostlar ikisi de aynı anda vurmamış mı ben mi körüm

pozisyonun penaltıyla ilgisi yok haha bide forumdan takp edyodum macı forumun yarısı penaltı diyodu zaaa

kerem'in pozyonda müdahaleden sonra değiyor rakip topa.

hatta rakip, diziyle önce kerem'in ayağa, sonra topa değiyor. topa müdahale ettikten sonra kerem'in müdahelesine maruz kalsaydı o zaman penaltı diyebilirdim.

Geri
Üst Alt