İlk yarıdaki oyunumuzun karşılığı yok gerçekten bu şartlarda ne yapılabilecekse max. yaptık. Hocanın da Luyindama boykotunu bitirmesini umuyorum bu adam sahadayken iki tık falan artıyor savunma gücü bariz.

Marcaonun penaltı noktasını elleriyle temizlediği an...

marcos-do-nascimento-teixeira_2128449_m.webp

Her şampiyonluğun hikayesinde bu tarz epik maçlar olur bu da o maçlardan biri olacak. Tek farklı galibiyet bekliyorum. Bu takımda Aydın Yılmaz'lar, Mitroglou'lar eksik olmaz.

Bu destansı şampiyonluğumuzun hikayesin Mohamed Mostafa'da yer alacak. Unutulmaz bir şampiyonluk geliyor.

dostlar ikisi de aynı anda vurmamış mı ben mi körüm

Normalde tarafsız yorum yapar fikrimi söylerdim ama. Ardaya ve Oğulcana verilen ceza Fenere verilmeyen cezadan sonra. Penaltı değil penaltı olsa da penaltı değil. Hatta bize hiç penaltı çalınmasın. Artık bu hıyarlara kısas uygulama zamanı gelmiş ve geçmiştir.

Pozisyon penaltı falan değil. Kerem'in ayağı kırılabilirdi. İkisi de topa gidiyor.

Mostafa'nin golü bütün serefsiz pis sikecilere girsin. Icinize almaya alistiniz artik nasil olsa.

unutmayın bu takımları. dün karagümrük, bugün kasımpaşa.

dün karagümrük oyuncusu 1-2 mağlupken oyuncu değişikliğinde yürüyerek oyundan çıkıyor, bugün kasımpaşa kalecisi 90+'da gol atmak için kornerde hücuma çıkıyor.

bu hakemi de takip edelim. muhtemelen hakemliği bitti bu akşam. cezası kesilir.

Kuşlar ağlıyorlar. Bence pozisyon çarpışma. Penaltı verilmemesi uygundur. Ama keşke daha net kazanabilseydik ve bunların ağzına laf vermeseydik. Ağlayın yalı çocuğunun poposunun kılları sizi.

Geri
Üst Alt