İsmail Aysal
Parçalı Üye
Ben de sana soruyorum sen hangi maçı izledin?Gedson çok iyi oynadı sen hangi maçı izledin
Çok top kaybetti ve hiç bir ikili mücadeleyi kazanamadı.
Hoca da aynı maçı izlemişki oyundan aldı.
Ben de sana soruyorum sen hangi maçı izledin?Gedson çok iyi oynadı sen hangi maçı izledin
fena algı yapılıyor o zoruma gidiyor mesela geçen hafta fener kayrıldı ama biz hakeme rağmen yendik hakem konuşan yoktu hatta zeytinyağı misali ofsayt poziyonu konuştular 4 günAçıkçası bize olsa kızardık neden penaltı verilmedi diye ben o açıdan bakmaya çalışıyorum genelde..ya takmayın bu kadar yeri gelecek hakemi de yeneceksin geçen hafta biz nasıl yendik Kadıköy'de bu hafta da kasımpaşa yenseymis napalim
dinleri karıştırdın galiba
![]()
Bu nedir abi ya.
Bu tarZ sahalarda yeteneklerini ortaya koyamadı çok top ezdi.Gedson çok iyi oynadı sen hangi maçı izledin
babele ne demeli , takımın iki büyük virüsü , yedlin sağda linnes solda onyekuru önünde başlasak fişi çekerdik 60a kadar ama gel gör ki hocanın Babel Ömer aşkı yüzünden nerelerde geldi maç, her maç böyle şanslı olmayız, hoca bu inattan derhal vazgeçmeliÖmer Bayram 4-5 pozisyonda yine çileden çıkardı. Kullanıdığı serbest vuruşları hep rakibe verdi. Bir iki riskli geri pas verdi. Birkaç hücumu da hiç etti. Eksik oynayalım ama bu adam oynamasın.
dostlar ikisi de aynı anda vurmamış mı ben mi körüm
Adamın tam dizinin altına Kerem geçiriyor. Pozisyon net penaltı.
İnanmış ruhların ve şampiyonluğun habercisi olan fotograf![]()
Bu nedir abi ya.
Yahu bu zeminde top ezmeyen futbolcuyu daha analar doğurmadı...Bu tarZ sahalarda yeteneklerini ortaya koyamadı çok top ezdi.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya ama hakli sonucta maalesef. Cok net penaltiydi biraz icimde kaldi boyle kazanarak.Ulan fuat cikti 5 dakkadir agliyor penalti diye. Bir pozisyon icin bu kadar aglayan adam olurmu ya
Güresecek kalibrede değilim malesefSeni Galatasarayimizin güres takimina alalim renktas.
Onun girmesinin büyüsüyle gol attikTertemiz zeminde bile ayakta kalamayan, ikili mücadele kazanamayan Emre Akbaba bu zeminde, bu kadar kritik bir anda neden oyuna alınır acaba? İşe yarar herhangi bir şey yaptı mı girdikten sonra?