Penaltı pozisyonuna tekrar tekrar bakıyorum net bir penaltı göremiyorum. Top ortada iki futbolcuda hamle yapıyor. Dünkü serdar azizin kafa topu içinde aynısını dediler penaltı yok dedi herkes.

Aç köpekler önce dünkü maçta 2.golden önceki faullerine baksınlar
Serdarin pozisyonda topa karagumruklu vuruyor sonra serdarin kafasi geliyor. Burda top ortada. Ona penalti degil diyip buna penalti diyen sikeci davarlar cikacaktir ekranda

en başarılı oyuncusunu kişisel menfaat uğruna fener*ahce adlı karanlık ve tescilli takıma PEŞKEŞ çeken kasımpaşa kulübünün gözü yaşlı

Mesele Kerem'in pozisyonun penalti olup olmamasi degil. Ortada bir pozisyon, verseydi birsey demezdim.. ama mesele bunlarin algi yaratmasi, dun tamamiyle hakem eliyle 3 puan aldilar. Derbide stada seyirci sokup, hakem eliyle bizi katletmelerine ragmen mağdurlar. Biz kollaniyoruz. Medya eliyle ve trollerle algi yaratiyorlar.

Nihat Özdemir istifa et ve sakladığın o formanı tekrar üstüne giy. Bu şartlarda maç oynatmak şerefsizlikle alakalıdır.

Screenshot_1.webp

Hakemler 100 yıl sonra Galatasaray lehine hata yaptığı için memnun oldum. Sene başından beri potada hakemlerle kalan Fbjklilerin zırlaması da şaşırtıcı değil. Galatasaray lehine hata olması hiçbir şeyi değiştirmez. Hakemler haftaya hala bizi doğrayabilir ve şartlar ne olursa olsun rakipleri iteklemeye devam edecektir. Bugün futbolun adaleti diyelim genel toplamda çok daha iyi olan taraf 3 puana uzandı. Sene sonunda da Allah'ın adaleti işleyecek ve şampiyonluk yarışının tek şerefli takımı olan Cimbomumuz şikeci camiaların önünde ipi göğüsleyecektir.

F çapa senin de KUKULETANA koyayım..

Fener’e karşı galibiyetin yok nerdeyse..
Hiçbiriniz ses çıkamıyorsunuz yapılanlara..Bize gelince ağlıyorsunuz..

Yemişim objektifliğini de

Galatasaray harici bütün takımların canı cehenneme

Kasımpaşa Fb'ye karşı 2 maçta yaptığı faul sayısı 27 bize karşı 1 maçta yaptıkları faul sayısı 22.Oyuncularımızı sakatlamaya çalıştılar bu maçta..
dünkü fener maçında bunu dedim fenere kimse agresif oynamıyor oynamadığı için rahatça hareket ediyorlar. Bizde orta sahada adam gitmesin diye donundan çekiliyor düşerken de devam ediyor çekmeye ki ortalık gerilsin.
Kaleci kalesini terkedip kafa vurmaya gidiyor

Ulan luyindama penaltı pozisyonunda gene ortayı ıskalamışsın ama onyekuruya geldi penaltı oldu Allahtan 😁

dünkü fener maçında bunu dedim fenere kimse agresif oynamıyor oynamadığı için rahatça hareket ediyorlar. Bizde orta sahada adam gitmesin diye donundan çekiliyor düşerken de devam ediyor çekmeye ki ortalık gerilsin.
Kaleci kalesini terkedip kafa vurmaya gidiyor
Bu gibi takımlar fazla ligde.Karagümrük'ün lige yükselmesi kötü oldu..

Geri
Üst Alt