Burda övülen iki gün yasamiyor gerci, ama mustafam be allahina gurbannn be ya, bir topu bile ezmedi

Maçı izleyemedim. Penaltı pozisyonu garip. Net karar verilmesi zor. Penaltı veren verir, vermeyen de vermez. Hakem insiyatifine kalan tipte pozisyon. Bunu fenerin rakibine de vermezler, beşiktaş ın rakibine de vermezler. Üstelik tüm takımların fb önderliğinde '' hakemler her zaman hata yapabilir bu normaldir '' bildirisini yayınladıktan sonra böyle bi pozisyonda neden bu kadar zırlıyorlar acaba. Hakemler de hata yapabilir oyna devam dediniz zamanında halay çekerek. Halaya devam.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL.
Tutankhamun attı:2-1

Kusura bakmayın gol sırasısında foruma girilmiyordu.
Şimdi yazabildim.

EuMkKSEXUAAV9gn.webp

ne bu kadar ortalık ayağa kalktı be,sanırsın katliam oldu 5 tane bedava penaltı verdiler bize

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL.
Tutankhamun attı:2-1

Kusura bakmayın gol sırasısında foruma girilmiyordu.
Şimdi yazabildim.

Maçtan sonra parayı kapamadı diye ağlayan fuat’çığıma ve ileride tapeleri çıkıp aile adını karalayacak olan vasataliye armağan ediyorum bu golü

Siyasi konjüktürle ilgili bir durum.
Bunlar iktidardan düştüğü anda dediğin tipte olan takımlardan hiç biri kalmaz.
Başakşehir,Kasımpaşa,Karagümrük vs.
Siyaset konuşmayı sevmem.Kulüp başkanları Fbli olan başkanları kastettim.Rizespor'un başkanı da Fbli.Karagümrük'ün başkanı ise Fb ile sürekli hazırlık maçları yaptılar Ademi'yi falan kiraladılar.Benim siyasetle işim olmaz..

Sizce caner veya etkili orta yapan bi oyuncumuz olsaydı bek olabilir kanat olabilir sol iç sağ iç farketmez düzgün ortacı olsaydı bu mustafa kaç kafa golü atmıştı?bence 3 tanede kafayla atmıştı.peki böyle bi kafacımız varken bu antremanlarda rakibe nasıl zorluk çıkarılmaz üzerine mi orta çalışması yapılıyor.biz niye güçlü yönlerimizi sürekli olarak değerlendirmeyi es geçiyoruz bu nasıl bi akıl tutulmasıdır anlayabilen var mı?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haftalardır aleyhimize penaltılar kırmızılar cezalar verilen, rakiplerimize de tersi şekilde puanlar hediye edilen ligde, bu pozisyon prnaltı olsaydı, hakem gözü kapalı verirdi, VAR 10 kere çağırıp verdirirdi penaltıyı
Hala ağlıyorlar

Kadro seçimi havaya ve zemine bakarsak isabetliydi. İlk yarı 2-3 olacak maç 1-0'da kaldı Ertuğrul sayesinde. Yarım pozisyonla 1-1'i yakaladılar. Biraz da şans lazım. Derken 90'a doğru gelen penaltı piyango oldu. Bu şartlarda ne kadar oynanabilirse o kadar oynadık bence. Alanya maçından da kazasız çıkarsak önümüz açık.

Geri
Üst Alt