⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Sinirden kuduruyorum. Cok rahat kazanacagimiz mac hakem sayesinde tehlikede

ok.gif
FBuz 56 - 20.02.2021 19:42​

bos.gif

Kafaya yapılan bandajın içi boş bence sadece algı tiyatro
Bunların analarına gözleri önünde aynısı ı yapacaksın o zmaan inanırlar. Bunlar böyle kansız kştapsız şerefsiz onursuz haysiyetsix

Hakemlerdeki algi su oluyo .Alanya zorlu deplasman puan keybetme ihtimali var ben penalti vermeyim alinan 3 puan benden olmasin..Ben kirmizi vermeyim zorlu maci kolaylastirmiyim gibi salakca bi saplanti oluyo..Bu da zaten zor olan deplasmabi daha da zorlastiriyo..İlla eze eze yenmeni bekliyolar hakeme de karsi

Kerem'in maça girmesi lazım. Ayrıca Gedson ile Taylan(sakatlığı yoksa) yer değişmeli.

Buarada penalti ile kirmizi’yi birbirine karistirmayalim, penalti pozisyonuna haksizlik ederiz.

Penaltinin VAR tarafindan ikaz edilmemesi skandal, fakat Luyindama pozisyonunda kirmizi bana gore abarti. Diagne’nin ayak yuksekligi ile de hic alakasi yok, ki en onemli kistas o.
adam krampon altiyla cakti daha ne yapacak. Yüzü kanadi herifin

Arda out Kerem in

Ömer out Linnes in

Böyle olması lazım.
aynen hakem dalgasına ömer gözden kaçıyor.Adamın faydasını geçtim inanılmaz zararı var bize.Saaçma sapan yerlerde fauller yapıyor orda musleranın resmen attığı topta saçma salak bir hareketle rakiplere kıyak yaptı .Ömer çıkmalı

niyet belli hocam penaltıda sıçtı sıvazladı kırmızıya çağırayım bari dedi onu da zorbay eyyamladı çoluğunuz çocuğunuzdan çıksın

Eyyamın hepsini Zorbay yapıyor. Tüm pozisyonlara yakın. VAR kayıtları açıklansa ben gördüm gerek yok falan demiştir

Yahu hadi penaltıyı yedin kırmızıyı bile veremeyeceksen senin gibi hakemin abv bir haftadır algı yapılıyor sonuç bu ama birinize hergün hepinize birgündeki hepinizi bugün üstüste koyarak ................................... yapacağız 20 takım+tff+mhk+medya+bütün kanatlılar GALATASARAY neymiş göreceksiniz...

Ardanın çıkmasını isteyenler neden istiyolar acaba? alanyanın baskısında ayağında top tutup saklayan hucuma çıkmamızı sağlayan ortasahada tek adam arda.

Geri
Üst Alt