⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Hocam cezasa ceza çık gereğini yap, başındakiler çocuklarına protokolden yer ayırmak dışında bir cacık yedikleri yok.

ulan kendilerine olsa hande sümertaş derler pozisyonu göstermediler diye süzme oç

ok.gif
FBuz 56 - 20.02.2021 19:42

bos.gif

Kafaya yapılan bandajın içi boş bence sadece algı tiyatro

ok.gif
alperlp - 20.02.2021 19:42

bos.gif

Ne onyekuru´ nun kendini yere attığı pozisyonu ne de luyindama´ nın pozisyonunu doğru düzgün göstermedi Bein. İkisinde de temas yok ama algı çalışması yapılsın diye göstermiyorlar. Bunların içinden geçmeyen Fenerbahçe yönetimi defolacak gidecek arkadaş‚ yeter be.
Mal herif Diagne rakibine dokunmadan kırmızı yedi. Karaktersiz haysiyetsiz köpekler

antuyu okumanız lazım sanki alanya doğranıyor bizi hakemler kolluyolarmış,luyindamanın bandajı tiyatroymuş tam kanı bozuk bunlar..
Okudum okumaz olaydım, alanya bunlara kaplan bize kediymiş ulan geri zekalılar bizi 2 maçta yendiler size yenildiler gerçekten mi beyinsizler bilerek mi yapıyorlar enteresan

ulan kendilerine olsa hande sümertaş derler pozisyonu göstermediler diye süzme oç

ok.gif
FBuz 56 - 20.02.2021 19:42

bos.gif

Kafaya yapılan bandajın içi boş bence sadece algı tiyatro

ok.gif
alperlp - 20.02.2021 19:42

bos.gif

Ne onyekuru´ nun kendini yere attığı pozisyonu ne de luyindama´ nın pozisyonunu doğru düzgün göstermedi Bein. İkisinde de temas yok ama algı çalışması yapılsın diye göstermiyorlar. Bunların içinden geçmeyen Fenerbahçe yönetimi defolacak gidecek arkadaş‚ yeter be.
salak oğlu salak bunlar

bu var ne işe yarıyor bizim gibi izliyorlar macı

Alginiza sokayim Fenerbahce iki haftadir aglamalariniz ise yaradi Allah sizi bildigi gibi yapsin

bu maci 5-0 da kazansak Var kayitlarini istemeyen yonetim defolup gitsin

1-1 olursa kalan bölümde 2. golü de yeriz.

mutlaka 2-0 olmalı.

skora rağmen maç ortada.

Bu yıl şampiyon olursak ki OLACAĞIZ İNŞALLAH tarihin en büyük şampiyonlukları listesi e birinci sıradan girer. Öyle böyle büyük şampiyonluk olmaz. Fenerasyonu, hakemleri, satılık kalemleri, trolleri, satlık rakibe göre oynayan takımları hepsini üst üste koyup şampiyon olacağız inşallah. Daha önce böyle bir sezon yaşanmadı bu kadar adilik olmadı ama hepsi iz hesabı görülecek inşallah...

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamın kafasına rakip ayağıyla vurduysa ve faul verdiysen bu kırmızı arkadaş

Bari faul de verme görmedim dersin

Ama faulü verip sarıyla geçiştiriyorsan bu niyetini apaçık belli ediyor

Geri
Üst Alt