⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Alanya denilen takım ligin en zorlu takımı böyle maçlarda 3 puan almayıda bileceksin. Anadolu takımları yıllarca geriye yaslanıp kaç puan aldı bizden. Bugün bizde zorunlu olarak bunu uyguladık. Top yüzdesi %70 olana puan vermiyorlar gol atana veriyorlar.

Bütün algılara rağmen 3 puan gayet müthiş bir sonuçtur. Lig de bizi bu saaten sonra alanya gibi zorlayak takım yok artık rakipler düşünsün.

Şikecilere, fenerasyona bütün algıcılara, hakeme koya koya aldık 3 puanı.

Bu maçın bu kadar sıkıntılı geçmemesi lazımdı, Mohamed'in maç başında direğe takılması, Onyekuru'nun kaçırdıkları hakemin es geçtiği kırmızı kart sonra vermediği penaltı

Hepsine rağmen yenmeyi bildik

Müslera yenmeyi bildi, hepsi bu. Yanlış kadro yanlış taktik yanlış müdahaleler ve en kötüsü takım sahipsiz: bir penaltı bir kırmızı verilmedi.
Varol müslera... oda olmazsa çökmüştük.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başakşehir maçında Crivelli bu maçta salih uçan sizin bize karşı oynadığınız futbolu koca sezonda kime karşı oynadınız sorarım

Skora cok sevindim
Oyun'a ise inanilmaz derecede utandım. Sampiyon gibi oynayan taraf kesinlikle Alanyaydi. 72 - 28 nedir ya

Baski yedik ama fazla haksizlik olmasin. Adam Linnes'i itiyor ama oyna devam. Hemen 1 dakika sonra daha hafifine topu kazanip hucuma cikacakken hemen faul. Bunun gibi 3 4 tane pozisyon olsa baski yiyorsun.

Gecen kupada dedigim gibi sjoru almis alanyaya som dakikalarda bastirmamiz bizi yaniltmasin adamlar istedigini aldi cekildi o yuzden biz iyiyiz derken bunu girelim demistim..Bugunde biz istedigimizi aldik geri cekildik tek kötü tarafi cok erken yaslandik..İkinci yari 15 dakika gecti basladik yaslanmaya..Muslera olmasa felaketle sonuclanirdi mac..Hocanin ikinci bi taktik buasi lazim skoru alinca yaslanmak yerine
O dediğin taktiği 20 yıldır bulamadı şimdi mi bulacak? Hep yaslan, hep yaslan, maç 1-0 oldumu korku filmi izliyoruz senelerdir, saçlarım ağardı.

evet cok kötüydük

ama Alanya da baya baskili ve güzel oynadi

önemli olan 3 puan, en zor maclardan biriydi bu sezon

Hakemide itttikk Muslera sampiyonluk modunu açti ilk yarida cok gol kacirdik 2. Yari full defans yaptik Hoca icin gurur maciydi bu cok pozisyon verdik ama itelemeyi basardik onumuz acik simdi .

hakemin ne oldugu belli ona deginmiyorum bile ama ikinci yari oynadigimiz futbol mide bulandiriciydi. muslera o kurtardiklarindan sadece birini yese burda herkes butun takima sovuyo olucakti

Topu rakibe ver okey. Belhandasız bu takımdan cacık olmaz cacık.

Tasmalı TFF! Şimdi de desene kaleciler Türk olmak zorunda diye; Muslera ile beraber komple sana girelim.

Geri
Üst Alt