⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

İlk yari cakip gecmelik macti asil olay herzaman skor esitken ortya cikar cok rahat cakacagimiz maci skora guvenip yaslanarak zorlandik..Halbuki ilk yari bitmisti mac haksizlik etmemek lazim..

Şampiyonluk yolundaki en önemli engellerden birini daha atlattık! Şampiyonluk daha yakın hedef 23 inşallah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biraz kutlayalım o 2.yarıdaki rezil futbolun özeleştirisi yapılacaktır. Hayır kapanırsın pozisyon vermezsin az verirsin eyvallah, 45 dakika savunmaya gömülmemize rağmen 4-5 tane net fırsat verdik. Biraz daha pas yapıp oyunu soğutmalıydık. Neyse çok kritik bir 3 puan oldu, bundan sonra deplasmanlar daha kolay.

son 13 dakikayı izleyemedim bu nasıl maç hoca. bu kadar da kapanılmaz.

Evet 2. Yari kotuyduk, ama kirmizi ve penalti verilse bunlar soz konusu olmayacakti.
Onun icin utandim bilmemne diyenler bi zahmet antuya.

Ayrica bir sekilde baski yerkende skoru tutabilmemiz lazim kotu oynasakta gecen sene bunlari hic yapamadik.

Bu kadar geriye çekiliyorsan iyi pas yapacak, geriden top çıkaracak bir orta sahan olacak. Etebo’yla böyle baskı yersin.

Cok zor deplasmandan cok zor bi sekilde ciktik.Cok geri yaslandik bu kadar geri cekilmemiz normal degil.Su macta taktik olarak topu rakibe vermek kabul edilebilir tabi de bu kadar pozisyon vermek kabul edilecej bisey degil.Baya baya ezdi herifler Muslera cikardi 3 puani. Zor deplasman,cok kotu olmayan bi takim,onemli galibiyet.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

IMG_20210220_210827.webp

kadarda omurgasız bu kadarda olma be

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlk yarı deli gibi top oyna, penaltın verilmesin, kırmızı kart es geçilsin, tüm kararlar Alanya'ya verilsin, operasyonun tillahı sana yapılsın, ikinci yarı geri çekildiğimiz için ben bu takımdan utanacağım öyle mi?

Hadi işinize bakın.

Geri
Üst Alt