⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

yannız malum kesim baya umut bağlamış bu maçta puan kaybına bu sefer kazandığımızda tüh kazandık be de diyomalar yenilmişiz gibi saldırıyolar xd

Resim

Alanyayi tebrik ederim hep atak oynadılar bizim başımızdaki çapsız yönetim bugün laf edilecek tek nokta

@Can Akasra kardeşim sen demiştin bazen de rakibe göre oynayacaksın. Ben GS oynamaz dedim.

Özür diliyorum senden senin dediğin gibi oynadık ve koyduk tebrkler

Şunu söylemek lazım,bi takım topu rakibe verip savunma yapabilir ama biz ne savunmayı becerebildik ne hızlı adamlarımız varken kontra yapabildik.sürekli offf allahına kurban muslera deniyorsa demek ki savunma yok ortada,sürekli olum bu atak böyle pic edilir mi deniyorsa demek ki kontrada yapamamışız.e hocada takımın yorulan oyuncularını zamanında değiştirmeyince berbat ötesi bi ikinci yarı izledik.biz bugün hakemin hakkımızı yemesi karşılığı aldık bu maçı.yoksa bu maç galibiyetle bitmezdi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakemin art niyeti oyuncuları korkuttu hocam psikolojik bir şeyi de var. Hakem net penaltıyı vermiyor sonra sana kısa süre önce kırmızı verilmiş aynı pozisyonda kırmızı çıkmıyor, atağın elle kesiliyor devam deniyor, kaptığın toplarda faul uyduruluyor yani bu durumda oyuncu doğal olarak psikolojik olarak geri düşüyor bir kere ben dayanamaz bir oyuncu kırımızı görür dedim mesela. Bunları görmeyip bu maçta oyunu eleştirmek bana doğru gelmiyor bu kadar basit.
Allah o hakemin belasını versin. İkinci lig hakemini var a vermişler. Allah kahretsin bunları.

Fatih Terim son maçlardaki alanya mağlubiyetlerinden sonra topu rakibe bırakarak oynamayı tercih etmiş ama çok fazla gömüldük. Topu rakibe bırakarak oynamak bizim işimiz değil. Umarım bir daha bu mantalite ile sahaya çıkmayız.
iyi bi önliberoya da sahip olmak lazım kontrayı iyi oynamak için etebo o pasları atamıyor

Geri
Üst Alt