- 27 Ocak 2010
- 59.376
- 30.982
- 3.523
yannız malum kesim baya umut bağlamış bu maçta puan kaybına bu sefer kazandığımızda tüh kazandık be de diyomalar yenilmişiz gibi saldırıyolar xd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen seneleedir hep aynisin ne zaman takip mac kazanmaya baslasa yok ezildik yok tirt yok cirtSen gurur duy yarın öbür gün bu ezik futbolla Avrupa'da 5 yediğimizde
Bu tablo bazılarını kudurtabilir
Paylaşmayalım böyle şeyler.
hay sizin nazarınıza yavPaylaşmayalım böyle şeyler.![]()
Allah o hakemin belasını versin. İkinci lig hakemini var a vermişler. Allah kahretsin bunları.Hakemin art niyeti oyuncuları korkuttu hocam psikolojik bir şeyi de var. Hakem net penaltıyı vermiyor sonra sana kısa süre önce kırmızı verilmiş aynı pozisyonda kırmızı çıkmıyor, atağın elle kesiliyor devam deniyor, kaptığın toplarda faul uyduruluyor yani bu durumda oyuncu doğal olarak psikolojik olarak geri düşüyor bir kere ben dayanamaz bir oyuncu kırımızı görür dedim mesela. Bunları görmeyip bu maçta oyunu eleştirmek bana doğru gelmiyor bu kadar basit.
Senelerdir boyle bi Vizyoncu ve objektif olarak takiliyorfenerle 0 0 kalıp kupayı aldığımızda da utanmış mıydın? o maçta da ezilmiştik aynı böyle
Yav öyle bir konuşuyorsun ki sanki tüm maçlarımızı böyle oynuyoruz. İlk kez topu rakibe verdik, söylenmedik kelime kalmadıMou'nun takımı son 5 maçta 1 galibiyet aldı yalnız. Guardiola'nın takımı da şampiyonluğa koşuyor.
iyi bi önliberoya da sahip olmak lazım kontrayı iyi oynamak için etebo o pasları atamıyorFatih Terim son maçlardaki alanya mağlubiyetlerinden sonra topu rakibe bırakarak oynamayı tercih etmiş ama çok fazla gömüldük. Topu rakibe bırakarak oynamak bizim işimiz değil. Umarım bir daha bu mantalite ile sahaya çıkmayız.