⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Sezonun en zor deplasmanından çıkmışsın, 7 de 7 yapmışsın,
Önünde 5 de 5 yapacak rahat bir fikstürün var.

Hala takıma, hocaya laf eden var yav, neymiş futbol kötüymüş !!

su an konusulacak konu bu degil tabii ama yillardir bize basariyi getiren ana etmen bu bence, 3 puandan ziyade oynanan oyunu konusuyoruz yillardir. Fenerin basarisiz olma sebebi bu, top birinin g.tune birinin omzuna carpiyor kazaniyorlar, mactan sonra bakiyorum yere göğe sığdıramıyorlar takimi

Fener maçında golden sonra ve bu maçta golden sonra böyle oynadık. Boş konuşmaya gerek yok duruma göre oynadık ve 3 puanı aldık. Haftaya böyle oynarsak o zaman konuşuruz oyunla alakalı.

Renktaş oynarsında top yüzdesinin bi önemi yok ama maçın kahramanı musleraysa ve kapılan topları anında kaybedip kontra yapamıyorsak bunun eleştirilmesi gerekir.yani bu kadarda kötü olunmaz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

alanya bu ligin en iyi oynayan takımlarından biri ve şu anda çok formdalar. çok korktuğum bi maçtı şahsen, 3 puan çok iyiydi

Alın size istatistik
D2D8ED94-7CBB-4920-9277-102D70A5DB84.webp

yav kötü oyun diyenler
cidden futbola dair gram bilgileri yok
Tebrikler füns, bu mac özelinde oyun falan konusulmaz. Son 3 maci yenilmisiz bunlara. Bu mac sampiyonluk maci gibi bisey. Yenmisiz. Ne oyunu?

Cok iyi oynadigimiz ama puan kaybettigimiz kayseri macini tercih edenler var herhalde

Alanya oyuncularini maç sonu açiklamalarina bakiyorumda Helal olsun, herifler resmek teknik analiz yapar gibi yorumluyorlar maçi, misal bir oyuncu"" Benim görevim rakip takimin 6 numarasina baski yapip oyun kurmasini engellemekti"" bir digeri "" Çagdaş Hoca bana Onyekuruyu önde karşilayip yüzünü kaleye döndürmememi ve topla buluşmasini engellemekti"" diyor, böyle oyunculara saygi duyuyorum...
Hah işte herkesin istediği ortam o aslında

Geri
Üst Alt