Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.481
- 9.159
- 1.813
Alanya fenerden çok daha fazla zorladı bizi ama bunu da kazanmayı bildik çok şükür
Forumdaki kuşlar haydi yallah şimdi antıya
Forumdaki kuşlar haydi yallah şimdi antıya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezonun en zor deplasmanından çıkmışsın, 7 de 7 yapmışsın,
Önünde 5 de 5 yapacak rahat bir fikstürün var.
Hala takıma, hocaya laf eden var yav, neymiş futbol kötüymüş !!
Fener maçında golden sonra ve bu maçta golden sonra böyle oynadık. Boş konuşmaya gerek yok duruma göre oynadık ve 3 puanı aldık. Haftaya böyle oynarsak o zaman konuşuruz oyunla alakalı.
Bir ara top sadece musleranin ayagina degiyordu bizdenRenktaş oynarsında top yüzdesinin bi önemi yok ama maçın kahramanı musleraysa ve kapılan topları anında kaybedip kontra yapamıyorsak bunun eleştirilmesi gerekir.yani bu kadarda kötü olunmaz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah analı babalı büyütsün renktaş benim de bir oğlum var dünyanın en güzel duygusuEşim 1 ay önce doğum yaptı, bu maçtan sonra doğum sancısı ile alakalı sohbet ediyoruz karşılıklı
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Tebrikler füns, bu mac özelinde oyun falan konusulmaz. Son 3 maci yenilmisiz bunlara. Bu mac sampiyonluk maci gibi bisey. Yenmisiz. Ne oyunu?yav kötü oyun diyenler
cidden futbola dair gram bilgileri yok
allah allahGalatasarayı tabuta koyarsın bir bakmışsın Galatasaray cenaze namazını kıldırıyor
Hah işte herkesin istediği ortam o aslındaAlanya oyuncularini maç sonu açiklamalarina bakiyorumda Helal olsun, herifler resmek teknik analiz yapar gibi yorumluyorlar maçi, misal bir oyuncu"" Benim görevim rakip takimin 6 numarasina baski yapip oyun kurmasini engellemekti"" bir digeri "" Çagdaş Hoca bana Onyekuruyu önde karşilayip yüzünü kaleye döndürmememi ve topla buluşmasini engellemekti"" diyor, böyle oyunculara saygi duyuyorum...