⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Hoca kazanmak istiyorsa farkli birseyler denemeli.

3-5-2 :
MUSLERA

DONK - LUYINDAMA - MARCAO

YEDLIN - FEGHOULI - TAYLAN - GEDSON - OMER

MOSTAFA - ONYEKURU
----------------------------------------------------------

3-4-3 :
MUSLERA

YEDLIN - TAYLAN - GEDSON - ETEBO

KEREM - MOSTAFA - ONYEKURU
----------------------------------------------------------

3-4-1-2 :
MUSLERA

YEDLIN - TAYLAN - BELHANDA - ONYEKURU

FEGHOULI - GEDSON

MOSTAFA

Son düzenleme:
Hoca dersine iyi calismistir,kadikoy deplasmanindan daha konsantre bir takim bekliyorum.
Ayrica maca bir hafta kala algi yapmaya basladilar o yuzden kagit ustunde 3 puan olsa da degeri cok daha fazla olacak insaallah bu galibiyetin :)
Admin trafik lambasiyla inceyi de vermis

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-02-19-14-53-18-426_com.twitter.android.webp
    Screenshot_2021-02-19-14-53-18-426_com.twitter.android.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 42
Bu sezonki maçlar arasında istisnasız bütün taraftarın çekindiği tek takım ,cidden zor işin kötü tarafı berabere kalması bile zor

Bu sezonki maçlar arasında istisnasız bütün taraftarın çekindiği tek takım ,cidden zor işin kötü tarafı berabere kalması bile zor
açıkçası ben kargaların maçını çok daha önemsiyorum,çünkü bariz bi korunma durumları var ama onun dışında sergen maçtan nolursa olsun kopmayın savaşın ve son düdük çalana kadar hücum oynamayı bırakmayın üzerine beyinlerini iyi yıkamış.yani saldırgan press yapmayı kesmeyen ve devam eden bi takım olmuşlar.

bizi bu durum çok zorlar zaten ve bi derbi maçı olacağından ekstra motive olurlar.o günki şartlarda belirleyiciliği yüksek mesleledir.yarıştan kopmuş moraller bozuk bi takımla oynasak belki bu artı yönleri olmayabilir eğer maçı kopartmamışssak tutuk günümüze denk gelmişssek o zaman gene sıkıntı yaşarız

ben alanya maçına kasımpaşa maçına nasıl başladıysak öyle başlayacağımızı tahmin ediyorum.hoca diyecek saldırın boğun nefes aldırmayın 30 dakikada bize yaptıklarını yapın enaz 2-0 ı bulun ve ik yarı son 15 dkksı sadece kontra kovalayıp 3-0 ı bulmaya çalışın diyecektir.o yüzden tahminim tutarsa müthiş bi ilk 45 dkk izleyebiliriz bizim açımızdan.tabii benimkisi tahmin gerçeği herzamanki gibi ancak ALLAH bilir.

Yugoslav faulleri yapmalıyız bu maçta bol bol Davidson Efecan babacar falan çekin indirin

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ezip geçmeliyiz oyun olarak.ezersen rakip mental olarak diyecek bu adamlar bu akşam bize bu maçı yedirmeyecek ve sinerler bu şekilde.ezici oynamamız lazım bu maçın şifresi budur.haa şansın olmaz atamazssın hakem terbiyesiz ahlaksız çıkar o ayrı.ama gs oyuncuları ,ben bu maçı eze eze alacamı düşünüp uygulamalı sahada.mahvetmeli rakibi.5 gün önce biz bunlarla oynamadık mı ,noldu bunlara demeli alanyalı oyuncular

Geri
Üst Alt