⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Feghouli hala takımla çalışmaya başlayamamış

Sene geçtikçe sakatlık dönüşleri çok uzuyor bu adamın ya. Hazır 3 aylarda gelmişken çok ihtiyacımız vardı be

Babel, Belhanda, Arda, Akbaba gibileri sahada görürsek puan kaybı kaçınılmaz olur.

Paşa maçının ilk yarısındaki gibi, topu fazla eveleyip gevelemeden oynamalıyız. Uzun süre sonra bizim takımın bu kadar düşük topa sahip olma oranıyla oynadığını gördük. Ama oyun çok güzeldi. Saha şartları takımı öyle oynamaya zorladı. Onyekuru oyunda olsa muhtemelen fişi çekerdik.

Bizim normalde oynamaya çalıştığımız hantal set oyunu Alanyanın işine gelir. Birde kontradan gol attılar mı çevirmek imkansız olur.

Elimizdeki kadroyla Alanyasporun aklını alırız ama beklentim yine yanlış kadro seçimi ve oyun anlayışıyla puan kaybedeceğimiz yönünde.

0-1 olsun bizim olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Sene sonu luyindama gidecekse ferro muhabbetleri çoğalmış yine.

Sola da moreno ismi geçiyor.

Sağlam 2 orta saha ve sağ kanat ile iyi işler yapabiliriz.

Muslera
Yedlin.. Ferro.. Marcao.. Moreno
Gedson.. xxx/Taylan.. xxx
xxx.. Mohamed.. Onyekuru

g.sevgisi morenoya olumsuz demiş
Sene sonu moreno Gsde

gsevgisi:arkadaşlar kusura bakmayın bilerek yalanladım.

bu bilerek yalanlama işi bizim forumda özgür-levent-banega üçgenindede vardı ki gs neferlerinden @Aydın Aslan konuyu çözmüştü

Şimdi söyle
Nerdesin sen
Oldumu bırakıp gitmen
keşke çıkıp şaka desen
Ne olur aydııııııı-ın aslan

Donkun topla çıkışı ve oyun kurucu özelliği olması ne olursa olsun onu vazgeçilmez yapıyor. Luyi sakatlık sonrası epey geriye gitti ki doğal yani o vücutu toplamak kolay değil zaman lazım ama ben donkun bundan sonraki maçlarda da tercih olarak önünde olacağını düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vallahi adettendir. Ben kadro yaptıkça geleni gideni indiriyoruz. Çok uğurlu adamım :D Durun bi kadro daha yapayım. 5-0 olsun bizim olsun :)

Ekli dosyalar

• lineup (1).webp
    lineup (1).webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 76
Geçen sezon Sivas deplasmanında çok heyecanlıydım aynı heyecanın bir tık üstünü şu an bu maç için yaşıyorum. Umarım oyun olarak geçen yılki Sivas maçına benzer bir oyun oynarız inşallah kazanırız. Yemin ederim Fenerbahçe derbisini bu kadar heyecanla beklemedim ben. Rezil futbol oynayan hakemler tarafından yarışta tutulan Fenerbahçe'ye yenilmeyeceğimizden adım gibi emindim çünkü, ama şimdi karşımızda gerçekten iyi futbol oynayan bir takım var. Bu sezon Beşiktaş deplasmanı hariç zorlu deplasmanlardan hep galip ayrıldık Trabzonspor, Fenerbahçe, Başakşehir, Sivasspor, Rizespor, Gaziantep ve Yeni Malatya. Umarım bu maçtan da galip ayrılırız.

Çok kolay takım normalde basit taktikleri var , oyununu çözen puan alıyor bunlardan rahat bir şekilde.Hatay 10 kişi kalmasına rağmen mesela bunların her maç oynadığı oyundan dolayı rahat rahat puan aldı.Ligin en kötüsü denizli bile çözmüştu bunları bir ara tepetaklak gittiler zaten.Her maç aynı oyunu devam ettirirlerse konsantre çıkan her takım puan alır bunlardan , ankaragücü ve denizli dahil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt