Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mhy yi begenir miydinstadda izlediğim 1 maç
fena kontre atak yapıyormuş sivas tabi biz oyuncu bazında iyi sanıyorduk öyle değilmişMhy yi begenir miydin![]()
alanya kim de bilenelim kiBu maçta adamlar bizi 2 maçta yendiler diye bilenerek çıkarsak sıkıntı yaşarız.
Rahat futbol oynayarak 2 sezondur Kadıköy de oynadığımız futbol gibi oynadığımız sürece kolay maç kolay galibiyet alırız.
Sezonun en önemli maçı ve şampiyonluğun ateşini yakacağımız maç.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
alanya kim de bilenelim ki
hjsafhjsah bu görseli evinin duvarına dahi astığını düşünüyorum
O kadar da değilhjsafhjsah bu görseli evinin duvarına dahi astığını düşünüyorum
Millet niye donk u gömmeye başladı anlamadım.. Adam fb maçına kadar müthiş oynadı..Arada bir kupa maçında kötüydü.. O maçta marcao da kötüydü o zaman o da oynamasın.
Luyindama iyi stoper ama maalesef bu sezon sakatlık dönüşünden sonra fena saçmaladı...Kaybettiğimiz son 2 mac olan konya ve bjk maçlarında luyindama nin patlattığı bombaları gördük..
Luyindama da toparlayacaktır ama bizim sistemimiz için kilit adam donk orada..
Donkun hatalari gorunmuyor galiba. Gorunnmezlik pelerini takiyor olabilirMillet niye donk u gömmeye başladı anlamadım.. Adam fb maçına kadar müthiş oynadı..Arada bir kupa maçında kötüydü.. O maçta marcao da kötüydü o zaman o da oynamasın.
Luyindama iyi stoper ama maalesef bu sezon sakatlık dönüşünden sonra fena saçmaladı...Kaybettiğimiz son 2 mac olan konya ve bjk maçlarında luyindama nin patlattığı bombaları gördük..
Luyindama da toparlayacaktır ama bizim sistemimiz için kilit adam donk orada..