⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Herifler topu vermiyor bizde topu geri almada reziliz. Kasimpada maci gibi korkunc bir baskiyla baslayip erken golu bulunca geri yaslanmak en iyisi bence.

Hoca yaptigi taktim hatalardan ders cikarmasini biliyor. Erol mat etmisti bizi arenedaki derbide. Kadikoyde oynadigimiz futbolu görduk.

Kupada ilk yari 2 tane yedik ama marcao o penaltiyi yaptirsa turu atlayan taraf biz olacaktik bence. Oyun 2 yari bize dondü cunku. Rahat bir mac olacagini dusunuyorum bu yuzden. Bekleyip gorelim
Kupa maçında rakibi çıkartmamak için önde bastık sürekli ancak bu işi yeterince hızlı yapamadığımız için herifler %80 çıkmayı başardı ve Yedlin'in arkasında kalan Donk da ağır olduğu için orayı işlediler. Gedson girdikten sonra hazır olmamasına rağmen 2-3 tane kritik top kaptı şok presle ve ilk gol de bu şekilde geldi zaten. Bir de Babel faktörü vardı tabii bizi yavaşlatan. Luyindama-Kerem-Gedson'un ilk onbirde olması, Momo, Onyekuru ve Kılınç'ın da katılımıyla ön alan presinde çok daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Şu top kapamama olayı artık son bulmalı rakip atağı sonlandırana kadar sadece izliyoruz.

Terim'i tanıyorsam, bu tarz maçlarda daha öncesinde hiç görmediğimiz bir diziliş, taktik ve kadroyla çıkar. Maça günler kala Alanya'ya götürmesinden bu maçta da benzer şeyler deneyeceği hissiyatındayım. Genellikle bu tarz farklı değişikliklere takım kötü reaksiyon verir ve pasif oyunun sonunda ikinci yarının başında 3-4 değişiklikle eski düzene geri döneriz. Allah verede o değişiklikler olana kadar gol yemeyelim, çevirmesi zor oluyor. Taylan'ın bu maçta da oynayamayacağı kanaatindeyim, Fiziksel olarak tükenmiş vaziyette. Biraz dinlenmesi şart. Oynarsa orta saha yol geçen hanı gibi olur. Çocuğu alternatifsiz olduğu için fiziken bitirdik.

alanyaya bazen denk getirdik mi beş altı atabiliyoruz ama iki senedir bize karşı sağladıkları seriyi fener beşiktaş bile yapamamıştır. son beş maçın dördünü kaybettik bu sefer yeneceğiz artık.

yenilirsek manşet hazır Almanya değil Alanya

yenersek olacak manşet Aslanın intikamı

antu com bu maç satılmış :devilish:

Ben bu futbol duzeninden biktim

Fransa'dan takim satin alip fransa ligine gidelim

Bizsiz turkiye'de futbolun olmayacagini anlarlar

Kazanacağımız maç, uzun süre sonra rahat bi kadroyla çıkıyoruz ve Alanya'ya karşı yenilgi serimiz var. Şartlar çok uygun

Geri
Üst Alt