Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.046
- 39.372
- 3.993
İki tane hızlı kanatla çıkmaz fatih hoca bir tarafta mutlaka.ayaginda top.tutan oyun kuran biri olur yani arda banko.oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kupa maçında rakibi çıkartmamak için önde bastık sürekli ancak bu işi yeterince hızlı yapamadığımız için herifler %80 çıkmayı başardı ve Yedlin'in arkasında kalan Donk da ağır olduğu için orayı işlediler. Gedson girdikten sonra hazır olmamasına rağmen 2-3 tane kritik top kaptı şok presle ve ilk gol de bu şekilde geldi zaten. Bir de Babel faktörü vardı tabii bizi yavaşlatan. Luyindama-Kerem-Gedson'un ilk onbirde olması, Momo, Onyekuru ve Kılınç'ın da katılımıyla ön alan presinde çok daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Şu top kapamama olayı artık son bulmalı rakip atağı sonlandırana kadar sadece izliyoruz.Herifler topu vermiyor bizde topu geri almada reziliz. Kasimpada maci gibi korkunc bir baskiyla baslayip erken golu bulunca geri yaslanmak en iyisi bence.
Hoca yaptigi taktim hatalardan ders cikarmasini biliyor. Erol mat etmisti bizi arenedaki derbide. Kadikoyde oynadigimiz futbolu görduk.
Kupada ilk yari 2 tane yedik ama marcao o penaltiyi yaptirsa turu atlayan taraf biz olacaktik bence. Oyun 2 yari bize dondü cunku. Rahat bir mac olacagini dusunuyorum bu yuzden. Bekleyip gorelim
Kim demis bunu che guevara mi?en iyi defans yapmak
defans yapma oyunu
oynamaktır
oynamaktır
ebenKim demis bunu che guevara mi?
0 puan bile fazla bu maçBu maça puanım 0![]()
Kazanmamız için hiçbir neden yok.Bu sefer küçümseme olmaz, çok ciddi derbi olarak bakıyor takım maça. Bu hem iyi hem kötü. Stress yapmazsak kazanacağımızı düşünüyorum.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
0 puan bile fazla bu maç
Bak hala yaKazanmamız için hiçbir neden yok.
Bence de en doğru kadro ve yerleşim bu.Muslera
Yedlin-Luyindama-Marcao-Linnes
Taylan-Etebo
Gedson
Kerem-Mostafa-Onyekuru
Sonuca göre 15 gün ban admirim tam konsantre oldukBak hala ya