⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Yazalim bi kenara.

Salih Uçan - Davidson - Efecan Karaca
Babacar

Taylan
Gedson - Etebo

Emre Kılınç - Arda Turan - Onyekuru
Mostafa

Jürgen Klopp(Ozan Kabak için): "İstanbul'da dünyanın en büyük takımlarından biri için oynadı, her zaman ligin zirvesinde olmak zorundaydı. Sonra maçlarını kazanmak için çok mücadele etmesi gereken Stuttgart ve Schalke'ye gitti. Bu, eğitim ve gelişimi açısından iyi." [lfc]

kloppun gs için söylediği bu tanım bence dürüstçe söylenmiş.sevindim bu görüşte olmasına.gs dünyanın en büyük takımlarından biridir ,üzücü olan bunu idrak etmeyen insanların yönetiminde yıllarını geçiriyor olması.klopp liverpoola gitmeden önce çok istemiştim gs ye gelmesini ve bu düşüncedeki klopp bence gelirdi.

Jürgen Klopp(Ozan Kabak için): "İstanbul'da dünyanın en büyük takımlarından biri için oynadı, her zaman ligin zirvesinde olmak zorundaydı. Sonra maçlarını kazanmak için çok mücadele etmesi gereken Stuttgart ve Schalke'ye gitti. Bu, eğitim ve gelişimi açısından iyi." [lfc]

kloppun gs için söylediği bu tanım bence dürüstçe söylenmiş.sevindim bu görüşte olmasına.gs dünyanın en büyük takımlarından biridir ,üzücü olan bunu idrak etmeyen insanların yönetiminde yıllarını geçiriyor olması.klopp liverpoola gitmeden önce çok istemiştim gs ye gelmesini ve bu düşüncedeki klopp bence gelirdi.
Yahu beyler şu yok gs için büyük dedi,rooneyin oğlu gs forması giydi,batshuayi halı sahaya gs formasıyla çıktı,snoop dogg gs formasını satın aldı gibi şeylerle övünmek bana çok boş geliyor

rooney kim ki yaw oğlu gs forması giyse nolur,batşuayi gs forması giyse nolur yapmayın

bu şl hesabıda paso bizle ilgili gönderi paylaşıyo herkes orgazm oluyo,yaw türklerin her ankete her twite tuzla koştuğunu bildiği için etkileşim kasıyo adamlar

biz bu işleri çoktan aştık,yada aşmış olmamız lazım

okan seni alıntıladımda sana yönelik değil genel yazdım

Takımda yaşanan yenileşme yüzünden maçları iple çekiyorum, şöyle tam kadro, güzel bir oyun ve 3 puan mükemmel olur.

Yahu beyler şu yok gs için büyük dedi,rooneyin oğlu gs forması giydi,batshuayi halı sahaya gs formasıyla çıktı,snoop dogg gs formasını satın aldı gibi şeylerle övünmek bana çok boş geliyor

rooney kim ki yaw oğlu gs forması giyse nolur,batşuayi gs forması giyse nolur yapmayın

bu şl hesabıda paso bizle ilgili gönderi paylaşıyo herkes orgazm oluyo,yaw türklerin her ankete her twite tuzla koştuğunu bildiği için etkileşim kasıyo adamlar

okan seni alıntıladımda sana yönelik değil genel yazdım

ben aslında değindiğim noktayı yazdım ,benim değindiğim nokta gs nin yabancı biri tarafından sunduğu değer saygıyı inan bana gs yi yönetenler sunmuyor.sunsa zaten şuan bambaşka ve asıl olmamız gereken seviyelerdeydik.

Takımda yaşanan yenileşme yüzünden maçları iple çekiyorum, şöyle tam kadro, güzel bir oyun ve 3 puan mükemmel olur.

gs maçları herzaman hepimiz için sabırsızlıkla beklenilen maçlardır renktaş.ama ben enson drogba sneijderin getirildiği sezon yaz transfer dönemini çok merakla beklemiştim.bu yılda öyle ,çok merakla bekliyorum dönemi hele ki şampiyon olursak sanırım 1 saat geçmeden transfer başlığına yazarım kısmet olursa.

çok büyük beklenti içindeyim hele ki gidenler listesinde umduklarımızı görmekte gerçekleşir diye

Hoca Alanya'nın oyun tarzına şimdiye kadar çözüm bulamadı yada fazla onemsemedi bu sefer ciddiye alacakmi bakalim merak ediyorum

bizim resmi hesap hiç yaptı mı böyle bi paylaşım hatırlamıyorum ama çok güzel bi çalışma.

böyle gol atmıyoruz ki

Arda'nın tsye golünde böyle paslar vardı. Hatta bizimkiler terimball diye paylaşıyorlardı. Tabii ne zaman böyle video paylaşılsa ertesi hafta elimize verildiğinden dolayı uzak durmamız gereken bir uygulama.

Geri
Üst Alt