Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.550
- 2.575
- 563
Bizim kanat oyuncularımız açık alanda tüm alanya oyuncularından hızlı.Böyle bir üstünlüğümüz varken kontra atak üzerine oyun kurmamız lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi oynadigi icin yedek kulubesi ödülü almiş zannedersem. Ne ardasi lan.Kerem gecen macta cok iyiydi. Kesmesi hata olur
yedlin saga, linnes sola. tamamdir
Arda-Belhanda-Kılınçla başlanması demek oyunun tümüyle Alanya'ya verilmesi demek.. Kerem haftalardır kendini ispatlamasına rağmen yeni yeni şans buluyor ilk 11'de ve en iyi sağ kanat oyuncumuz şu anda.. Gedson'un son balçık sahada oynadığımız maçı kaale almamak lazım.. Ancak onun öncesindeki Alanya maçında sahanın en iyi isimlerindendi ki golünüde attı.. İnşallah dediğin olmaz yoksa benim hocadan yana hiç ümidim kalmaz..Arda-Belhanda-Kılınç başlar bu maça. Fernandes zayıf, hele Linnes oynarsa Alanya'nın sol tarafa Kerem intihar gibi olur. Fener deplasmanına yakın formasyon bekliyorum. Belli ki hoca da hiç olmadığı kadar ciddiye alıyor Alanya'yı, o tutumu 11'e de yansıyacaktır. Çok daha garanti 11'i başlar diye düşünüyorum. Fikstürün geri kalan en zor deplasmanı, Kerem-Gedson gibi fantezilere gireceğini sanmıyorum.
26 civarıMuhtemel kadrolara bakıyorum bu takımın yaş ortalaması kaç yahu daha önce bu kadar genç ile oynadıkmı hiç hatrıma gelen yok umarım bu anlayış devam eder.
Maça gelirsek geride açık verdiğimizde 45 dk da 3lük olmuştuk birazda şans olacak. Kontrollü başlayıp yavaş yavaş kontrolü ele almak gerek İnşallah maçıda alacağız