⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Bizim kanat oyuncularımız açık alanda tüm alanya oyuncularından hızlı.Böyle bir üstünlüğümüz varken kontra atak üzerine oyun kurmamız lazım.

çok pas yapmadan hatta mümkün mertebe 3 pasta gol pozisyonuna girebilecek sistemi uygulamalı hoca.en fazla iki pasta kanat oyuncularımıza topu ulaştırıp ya isabetli orta ya da birebirde adam geçip ya da çok hızlı şekilde içe katedip şut veya forvetimize asist veyahut ikiye bir yapıp gol bulmalıyız.

bu dediğimi kuru çok hızlı oyuncu olmasına rağmen sıklıkla uygulamıyor ama kerem her aldığı topta direkt ya kaleyi ya da gole en yakın oyuncuyu hedef alıyor.kuru ne hikmettir önünde oyuncu gördümü hemen bek ya da orta sahadan ileri çıkan oyuncuya topu çıkarıyor.kurunun anında çalım ya da şut veya isabetli ortaya yönelmesi sonuç alması ya da aldırması gerekiyor

İnşallah bu antalya kampını covidsiz atlarız. Gerçi covidli futbolcumuz çıksa bile sonraki iki maçımız görece kolay maçlar.( erzurum ve a.gücü(d) )
Önemli olan yarın kazanmamız.

yedlin saga, linnes sola. tamamdir

Arda-Belhanda-Kılınç başlar bu maça. Fernandes zayıf, hele Linnes oynarsa Alanya'nın sol tarafa Kerem intihar gibi olur. Fener deplasmanına yakın formasyon bekliyorum. Belli ki hoca da hiç olmadığı kadar ciddiye alıyor Alanya'yı, o tutumu 11'e de yansıyacaktır. Çok daha garanti 11'i başlar diye düşünüyorum. Fikstürün geri kalan en zor deplasmanı, Kerem-Gedson gibi fantezilere gireceğini sanmıyorum.

taylan yerine eteboya sıcağım ben

Mus
Yed-luyi-mar-linnes
etebo
Kerem-ged-emre-onye
Moh

——————Muslera
Linnes - Luyi - Marcao - Ömer
——————-Etebo
Kerem-Gedson- Kılınç - Onyekuru
——————Mustafa

Hiç önlem almaya veya birşey değiştirmeye gerek yok
Bu kadroyla çıkalım, bambambam

Hiç eveleyip gevelemeden kaleye giden bir oyun tarzı olmalı

Ve en önemlisi çıktığımız atağı sonlandırmalıyız, ama aut, ama kaleci, ama taç

Yani top kaybı, hatalı pas falan olmamalı

Bunun dışında rakibi ortasahada karşılayıpı arkada boş alan bırakmamalıyız

Bunu yaptığımızda onlar da gelirken arkada boşluk bırakmamaya çalışacak, ama arada illa ki önde basmaya çalışacaklar
Bu olduğunda defanstan kanada uzun topla hızlı çıkmalı ve atağı sonlandırmalıyız

Galatasaray'ımıza yürekten başarılar diliyoruz. Bu maçı kazanacağız ve şampiyonluğa koşacağız inşallah

Arda-Belhanda-Kılınç başlar bu maça. Fernandes zayıf, hele Linnes oynarsa Alanya'nın sol tarafa Kerem intihar gibi olur. Fener deplasmanına yakın formasyon bekliyorum. Belli ki hoca da hiç olmadığı kadar ciddiye alıyor Alanya'yı, o tutumu 11'e de yansıyacaktır. Çok daha garanti 11'i başlar diye düşünüyorum. Fikstürün geri kalan en zor deplasmanı, Kerem-Gedson gibi fantezilere gireceğini sanmıyorum.
Arda-Belhanda-Kılınçla başlanması demek oyunun tümüyle Alanya'ya verilmesi demek.. Kerem haftalardır kendini ispatlamasına rağmen yeni yeni şans buluyor ilk 11'de ve en iyi sağ kanat oyuncumuz şu anda.. Gedson'un son balçık sahada oynadığımız maçı kaale almamak lazım.. Ancak onun öncesindeki Alanya maçında sahanın en iyi isimlerindendi ki golünüde attı.. İnşallah dediğin olmaz yoksa benim hocadan yana hiç ümidim kalmaz..

Muhtemel kadrolara bakıyorum bu takımın yaş ortalaması kaç yahu daha önce bu kadar genç ile oynadıkmı hiç hatrıma gelen yok umarım bu anlayış devam eder.

Maça gelirsek geride açık verdiğimizde 45 dk da 3lük olmuştuk birazda şans olacak. Kontrollü başlayıp yavaş yavaş kontrolü ele almak gerek İnşallah maçıda alacağız

gördügüm kadariyla keremin hakki yenilecek yine
puan kaybi olursa sasirmam evlat sevdasi yüzünden hep böyle sacma salak maclarda puanlari birakiyoruz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Muhtemel kadrolara bakıyorum bu takımın yaş ortalaması kaç yahu daha önce bu kadar genç ile oynadıkmı hiç hatrıma gelen yok umarım bu anlayış devam eder.

Maça gelirsek geride açık verdiğimizde 45 dk da 3lük olmuştuk birazda şans olacak. Kontrollü başlayıp yavaş yavaş kontrolü ele almak gerek İnşallah maçıda alacağız
26 civarı

Geri
Üst Alt