⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Kansız itler şerefsizler götünüzün acısından daha götünüzün üzerine oturamayacaksınız boş otobüste ayakta gideceksiniz mostafanın ufaklığı girsin size o yolladığınız hakemi de üst üste koyup sevip atacağız 45 dk daha sabredin!!!!

....... hakem tat felan bırakmadı ........................... herif

Skandal bir ilk yarıydı. Yorum bile yapmaya gerek yok aslında yapacağınız yorumlarda kuracağınız cümlelere yazık ayıp gerçekten. Luyindama pozisyonu normalde genelde sarı olur(du) evet ama beşiktaş maçında Diagne'yi atıp bizi bitirdikleri için artık bu pozisyonlar kırmızı olmalı. Madem derbide bizi yaktınız o zaman bu pozisyonlar artık kırmızı olacak. Sadece Diagne'ye kırmızı verip gerisinde görmezden gelmek neyin nesi? Onyekuru'ya çat diye vurdu adam görmemek için göz problemi olması lazım. Fernandes sağdan atıp soldan geçecekken adam eliyle avantaj sağladı mis gibi atağı kesti. Onyekuru'nun el var dediği pozisyonu tam göremedim çok hızlı geçildi. Rezalet bir ilk yarıydı, AYIP!

Hakem oyunu kesin yani.
Bu kadar hata olurmu?
Hata değil bunlar yönetim aleyhimize yapılan algıya sessiz kalırsa başına bunlar gelir işte. Türkiye'de doğruya yanlışa bakılmaz, kibarlık geçmez, ağlamaya sızlamaya bakılır. Bizim yönetim "Ağlamayan bebeye emzik verilmez" diye atasözü olan bir coğrafyada nezaketle hareket edip birde karşılık bekliyor.

bizim yönetim konuşacak abi çatır çatır konuşacak tehdit edecek fedarasyonuda febejeke köpeklerinide .Herşeyi Fatih Terim den beklemek olmaz

Geri
Üst Alt