⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Pozisyonları bizim dediğimiz gibi değerlendir, Galatasaray lehine karar verme Süper Lig hakemliği yolunu açacağız, sen merak etme. Nihat, Koç, Acur abilerinin ve iblisin de çok selamı var sana. Hadi göreyim seni koçum.

2 yi atmamız lazım pozisyon da buluyoruz,daha çok buluruz 1-0 gittiği sürece, kaçırmamak lazım artık

Eger kotu niyet yoksa ki var gibi, Ulkede ki en buyuk problemlerden biri, her konuda kisiye keyfi kararlar. Diagneyi attiginiz pozisyonda yaralamamisti bile.

Pazartesi işe gidicem bir tane ezik ağzını açsın hıncını yemin ediyorum bunlar yüzünden onlardan çıkarıcam bu kadar kahpelik olur mu ulannn

Maci aliriz ozaman birsey olmaz , haklisin
Yinede bir Aciklama bekliyorum , FB nasil yapiyor ;)
FB'nin yapmadığı halt mı kaldı. 1.ligde 7 maça çıkmış adam burada VAR hakemi oluyo. Sanki ligin dibindeki iki takımın dandik maçı gibi. Kim sağladı bunu?

Hadi luyundamnin pozisyonuna yorum diyebilirsin anlarimda Onyekurunun penaltisini Kor goremez hemde var bile cagirmadi Bizimkiler neden itiraz etmedi onuda anlamadim
lyundamanın pozisyonunda yorum falan olmaz renktaş. bejeke maçında diagne çok daha hafifini yaptı şak diye gördü kırmızıyı.Bu babacarın yaptığı 3 kere kırmızı

ulan kendilerine olsa hande sümertaş derler pozisyonu göstermediler diye süzme oç

ok.gif
FBuz 56 - 20.02.2021 19:42

bos.gif

Kafaya yapılan bandajın içi boş bence sadece algı tiyatro

ok.gif
alperlp - 20.02.2021 19:42

bos.gif

Ne onyekuru´ nun kendini yere attığı pozisyonu ne de luyindama´ nın pozisyonunu doğru düzgün göstermedi Bein. İkisinde de temas yok ama algı çalışması yapılsın diye göstermiyorlar. Bunların içinden geçmeyen Fenerbahçe yönetimi defolacak gidecek arkadaş‚ yeter be.
Dogru durust gistermediysr mudahale olmadigini ne biliyorsun it soyu

Hakemler özellikle bu maç için tecrübesiz algı oyunlarına kanacak tipte hem sahadaki hem vardaki. Bu maç biçilme emri gelmiş Allah’a havale ediyorum

Çatnenin kartı zaten komikti, keza burada da kırmızı ağır bence kırmızılık bişey yok ama Onyekurunun pozisyonu inanılır gibi değil. Hayatımda daha net bir penaltı görmedim.

Geri
Üst Alt