- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
fbye sorusturma acsinlar artik uefa ve fifa ibnesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şikeciler her maç bu oyunu oynuyor beyler.
EN ZOR deplasmanımızı 3 puanla geçtik mi? geçtik.
HEMDE ZORBAY DENİLEN KİTAPSIZA RAĞMEN.
BAKIN KEYFİNİZE!!!!!! BU TAKIM BU SENE ŞAMPİYON OLACAK.
Taylan linnes kerem oynasa farklı olacağının bir garantisi yok. Bugün farklı bir formatta oynadığını hoca söyledi. Hoca hep bir arayış içinde çünkü orta saha bir türlü oluşmadı. rakiplerin orta sahasından daha baskın bir orta sahamız var mı yok mu? orta saha kurgun olsa zaten kanat oyuncuları da forvette defans da rahatlar baskı yemez bu kadar.
yanlız şikecilerden önceki gün oynayıpta kazanmak çok güzel oluyor.ünal karamandan şüphem yok lakin göztepeden maç satan ya da hakem akbil maçındaki gibi maçı akbilden göz göre göre alıp f5 e verdiği gibi olmazssa bi beraberlik çıkar tahminimce.tabii gerçeği ancak ALLAH bilir bizimkisi sadece tahmin
"S.ke s.ke yürüdük biz bu yollarda" diye sarki soyleyebilir miyiz bu durumda?
Hocam rica ediyorum şu f5 tabirinden vazgeç, Antu'ya döndürme burayı.
Son yarım saat zulüm gibiydi renktaş çok şükür kazandık kazasız belasız.@Can Akasra kardeşim sen demiştin bazen de rakibe göre oynayacaksın. Ben GS oynamaz dedim.
Özür diliyorum senden senin dediğin gibi oynadık ve koyduk tebrkler
La olm Mostafa'a gayet iyi oynadi. Özellikle ilk yari kaçtane top indirdi, direkten topu döndü, koştu mücadele etti. Adamı kötülemeyin. Ikinci yari takim olarak ok kotuyduk, aşırı geri çekildik. Yalnız birileri Onyekuru'ya lütfen şut çekmeyi öğretsin.
Kanat dediğin adam 4-5 tane pozisyona girdi. Bi zahmet biraz tehlike yaratsin çektiği şutlar. Striker her maç gol atacak diye birşey yok. En az 5-6 defa arkadaşlarına topu indirip atakları başlattı.Gol atamayan striker iyi, ama gol atamayan kanat kötü mü oldu simdi bu mac?