SL 20/21 H:26 | Fenerbahçe 0-1 Göztepe | MS | 21 Şubat

Arkadaşlarıma Whatsaptan daha geçen hafta yazmıştım hatta onlara Göztepe kazanacak yazmıştım inanmayanlara SS atarım. :)

Mehmet Sepil, Terim ile çok iyi dosttur. Göztepe süper lige çıktığında Fatih Hoca Bodrum'da yazlığında ilk işaret fişeğini fırlatmıştı oradaydım. (hocanın yanında değil tabii ki :) bodrum'da)

Ünal Karaman ise Trabzonlu her TS'li gibi FB düşmanıdır.

Sonuç olarak FB karşısında yatmayan, mertçe mücadele eden azıcıkta iyi organize olan takım bunlara kaybetmez.

Maçı totem yaptığımdan dolayı izlemedim sizlerden ricam maçı güzelce bana özetleyebilir misiniz? çünkü bein özetlerinden hiç bir şey anlaşılmıyor.
hacı abi ben özetleyeyim

Göztepe şortu indirdi. Çat çat çat çat çat ... derken biz boşaldık

Dadadadadada
FB_IMG_1613930880551.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Evet şimdi çok güzel spor programı izlenir. Ayrıca bizim taraftarın şu herkes bize karşı saçmalığını bırakması lazım yoksa şu anda fenerde olduğu gibi ileride de millet bizden nefret edecek. Galatasaray ülkenin her yerinde sevilen bir takım bunu kaybetmeyelim.

Hamsispor maclari kopma maci. Ts cakarsa ne erol kalir ne sampiyonluk sansi. Gecen kopma maci olan basaksehir macinda acayip isler oldu, ama Tsye zor yaparlar aynisini siyasi destek var illaki hamsilere.

Hakem hataları ve oynanan futbolu dikkate alırsak fb 6. durumda olmalıydı. Gs, blowjob kulübü, ts, alanya ve hatay daha iyi.

Arkadaşlarıma Whatsaptan daha geçen hafta yazmıştım hatta onlara Göztepe kazanacak yazmıştım inanmayanlara SS atarım. :)

Mehmet Sepil, Terim ile çok iyi dosttur. Göztepe süper lige çıktığında Fatih Hoca Bodrum'da yazlığında ilk işaret fişeğini fırlatmıştı oradaydım. (hocanın yanında değil tabii ki :) bodrum'da)

Ünal Karaman ise Trabzonlu her TS'li gibi FB düşmanıdır.

Sonuç olarak FB karşısında yatmayan, mertçe mücadele eden azıcıkta iyi organize olan takım bunlara kaybetmez.

Maçı totem yaptığımdan dolayı izlemedim sizlerden ricam maçı güzelce bana özetleyebilir misiniz? çünkü bein özetlerinden hiç bir şey anlaşılmıyor.
Dediğin gibi oldu renktaş maçı özetlemiş olsam penaltı çalsa bile golü atamazdı bugün fener gerisini siz düşünün

Sen sırf Fatih Terime şekil yapmaya kalktığı için Karbonat Erolu takımın başına getirirsen işte böyle komik durumlara düşersin. :D

Allahin sopasi yok sen eksik olan bolgelerin olan santrafor ve sol acik gustavonun yedegini almazsan

Sirf bize inat gidip paralari irfana ve sov olsun diye bitik mesuta para gomersen boyle olursun beter olun sikeciler ali koc halilin golu sampiyonlugun habercisi 23 coming soon

Geri
Üst Alt