⚽ SL 20/21 H:27 | Galatasaray 2-0 Erzurumspor | MS | 27 Şubat

Bize bu ligde hakemlerden ve var monitöründe oturanlardan dolayi rahat mac yok ama önümüzdeki 5 mactan 5 galibiyet cikarmaktan baska caremiz yok. Besiktas ensemizde. Ilk devrede daha kötü oyunumuz varken bu 5 haftalik periyotta 4 galibiyet 1 beraberlik cikarmistik. Sivas ve Rize'yi deplasmanda gecip ic sahada 10 kisilik Kayseri'den mucizevi bir gol yemistik. 3 ic saha, 2 deplasman var. Deplasmanda oynayacagimiz Ankaragücü ve Kayseri en kötü ic saha performansina sahip takimlarin basinda geliyor. Bunlarin hepsi alt sira takimlari. Bu kalan 15 maci 3 periyot olarak görmek lazim. Hedef ilk periyotta 5de5, ikinci periyotta Antalya'dan lider dönmek. Ligin ilk yarisinda 8 macta puan kaybetmistik. Simdi kalan fikstürde 6 zor mac görünüyor.

1.Bölüm - Puan kaybetme sansimiz yok.
Erzurum
Ankaragücü (D)
Sivas
Kayseri (D)
Rize

2.Bölüm - Dananin kuyrugu burada kopacak. Kolay deplasman yok. Kolay ic saha maci yok.
Hatay (D)
Karagümrük
Göztepe (D)
Trabzon
Antalya (D)

3.Bölüm - Iki deplasman muhtemelen küme düsmüs 2 takimla olacak. Ligin en kötü ic saha performansina sahip takimlari. Bunlari gecmemiz lazim. Ic sahada Konya ve Malatya'yi her türlü gecmemiz lazim. Bir tek Besiktas maci zor görünüyor kagit üstünde.

Konya
Gencler (D)
Besiktas
Denizli (D)
Malatya

Oltan sakatlanmış antremanda 3 hafta yokmuş güya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erzurum'u bu sezon bir tek son oynadıkları hatay maçında izledim. Eğer oynadıkları rezil futbol hatay maçına özel değilse, bu erzurum'a en az 5 tane atarız diyeceğim de kayseri gibi bir takıma bile puan kaptırdığımız aklıma geliyor.
1-0 olsun bizim olsun ama golü mohammed atsın;)

İçerde Kayseri ve Antalyaspor maçlarında puan kaybettiğimiz takımla bu takım arasında ciddi farklar var. Sadece 3 oyuncu söylesem yeter Muslera, Onyekuru ve Mohammed. Daha kaliteli bir kadroya sahibiz, deplasmanda Fenerbahçe ve Alanyaspor'u yendik takım formda ve moralli. Bu maçta puan kaybı olması için tüm negatif unsurların bir araya gelmesi gerek. Benim en büyük korkum Marcao ve Luyindama, çünkü bu iki oyuncu bazen çok laubali davranabiliyor. Rehavet olmazsa güle oynaya kazanırız zemin kötü bile olsa rahat kazanırız.

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Linnes
Fernandes Etebo Emre
Kerem Mohamed Onyekuru​

Düsünüyorum ve hep bu kadro cikiyor benden. Belhanda ve Feghouli'yi ikinci yarida oyuna alabiliriz. Kerem oynarsa bu macta kesin is yapar.

............................ Muslera........................
Yedlin.... Luyindama..... Marcao..... Kılınç
...............................Taylan.......................
Kerem.......Feghouli ... Gedson.....Onyekuru
........................... Mohamed.......................

???

............................ Muslera........................
Yedlin.... Luyindama..... Marcao..... Kılınç
...............................Taylan.......................
Kerem.......Feghouli ... Gedson.....Onyekuru
........................... Mohamed.......................

???
Engelliyorum seni artik ustad
Helal et

Toplanın kadroyu açıklıyorum

muslera
Yedlin-luyi-marcao-ömer
Etebo
Kerem-gedson-emre-onye
Mohamed

Sağlam başlayıp 30 dkda 2-0 yapmamız lazım artık. Biraz gövde gösterisi yapalım

Geri
Üst Alt