⚽ SL 20/21 H:27 | Galatasaray 2-0 Erzurumspor | MS | 27 Şubat

erman net ofsayt dedi gol icin

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Emre Kılınç kız gibi. Topla giderken en ufak darbede pıt düşüyor.

gedsonun premier ligte yapamaması gayet normalmiş zor katkı alırız biz bundan narin herif bi kere

Etebo çok iyi ama kırmızı görebilir, şimdi ofsayt tartışmaları falan da oldu Mete eyyamın en kralına hazırlanıyordur. O nedenle Etebo çıkabilir.

Taylan
Kerem Bel/Feg Emre Onyekuru
Mostafa​

Etebo,Gedson,Arda çıkmalı Taylan-Belhanda-Kerem girmeli.

Feghouli ile Falcao son 10dk oynayabilir.

2. gol için artık Mustafayı övmeye gerek yok adam zaten kalite Allah nazarlardan saklasın büyük futbolcu çok daha büyük futbolcu olacak ama benim goldeki vuruş kada hoşuma giden Neden Arda ilk 11 de sorusunun cevabı idi.Başka hangi Türk futbolcu olsa o topa koşar ofsayta düşerdi ama Arda cidden inanılmaz zeki yalancı koşu yaptı durdu golün hazırlayıcısı oldu.Helal olsun Kaptan

Gol bence de ofsayt ama kural değişti vs bilemem, top net Arda'ya atıldı ve Arda ilk hamleyi yaptı sonrasında bıraktı, ezikler gibi her pozisyonda oooooowwwwwwwwww faşist değiliz, yardımcı hakem ben olsam vermezdim.

İkinci yarı daha iyi olacağız. Farkı açarız. Mostafa 1 tane daha atar.

Feghouli, Falcao farkı biraz daha açarsak oyuna girer.

Ne ofsayt olabiliri beyler top Arda’ya gelse Arda topun üstünde atlasa yine ofsayt değil. Kalecinin görüş alanını kapama dışında pasif ofsayt yok. Barca’nın böyle 2 düzine golü var.

Geri
Üst Alt