SL 20/21 H:28 | Fenerbahçe 1-1 Antalyaspor | MS | 4 Mart

Hakemler olmasa ersun verir maci.serdar aziz penalti yaptirir,oyna devam.faul vardir,pozisyon devam eder gol atar fener.kirmizi kartlar hic bi zaman cikmiyo zaten.uydurma penalti vs verilir fenere.alir rahatca maci kahpe dölleri

hakeme veya ersuna gerek yok yahu izledım bunları şut bile cekmiyorlar öylecene bekliyorlar geride :asd:

ulan fredy amilton gökdeniz biseyler yapin

Biz takıldık bari bunlar da takılsa tek tehlike bunlar bjk sonunu getiremez sallantıda zaten zor aldılar bu hafta ki maçımızda var onlarla ama fb daha tehlikeli ersun fbliğiyle hareket etmez umarım

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu fırsat kaçar mı, asla ve asla alikoça puan kaybettirmezler. Ersun hocam kenarda, hakemler sahada ve var'da ellerinden geleni yapıp alikoç hanesine 3 puan yazacaktır.

bu macı bosuna izlemeyın derim antalya top filan oynamıyor maclarında şut bile yok nerdeyse

antalya bunları yenince yeni bir mektup yazarlar :asd::asd::asd:

Son düzenleme:
1.40 oran vermişler şaka gibi. 1.10 falan olmalıydı. Donunuza kadar basın.

Pelkas dondu bir şekilde gol bulurlar hakem de onlardan

Günahlarin takimi, ülkenin yüz karasi, her türlü pislige bulasmis, politikasindan federasyonundan tut mhksinden pfdksina kadar binbir türlü ittirmeyle bile Galatasarayin gerisinde kalmis GS kompleksi had safhada olan bu asagilik sikeci kulüp bugün yine ayni ittirmeyle maci alacaktir.

Kazanamayacaklarsa bile artık kazanacaklar çünkü adamları şehvetlendirdi imparator. Fatih hoca yanına Arda oğlunu alıp akşam FB galibiyetini oturup izlesin eğer utanacaksa. Kimlere kimlere kendini güldürdü dün ben ona üzülüyorum, kurtlar sofrasından çık farelere yem ol.

hocası ve oyuncuları karakterli olan her takımın, içeride ve dışarıda fb'den çok rahat puan alma ihtimali vardır. geçen hafta trabzon'un aşırı korkak oyunu, herkesin trabzon galibiyeti beklentisi sonucunda baskı altına girmemeleri ve büyük takım derbi refleksi ile zor da olsa 1-0 kazandılar.

bu maçı da kazanabilirler pek tabi. ancak hiçbir sonuç benim için sürpriz olmaz.

Geri
Üst Alt