GSCimbom
SL 20/21 H:28 | Fenerbahçe 1-1 Antalyaspor | MS | 4 Mart
Murat Saylak

SL 20/21 H:28 | Fenerbahçe 1-1 Antalyaspor | MS | 4 Mart Sayfa 4

Murat Saylak ·

Cevap
1,1K
Okunma
53,6K
Sayfa
4/57
Fenerbahçe11Antalyaspor4 Mart
Bu fırsat kaçar mı, asla ve asla alikoça puan kaybettirmezler. Ersun hocam kenarda, hakemler sahada ve var'da ellerinden geleni yapıp alikoç hanesine 3 puan yazacaktır.

Günahlarin takimi, ülkenin yüz karasi, her türlü pislige bulasmis, politikasindan federasyonundan tut mhksinden pfdksina kadar binbir türlü ittirmeyle bile Galatasarayin gerisinde kalmis GS kompleksi had safhada olan bu asagilik sikeci kulüp bugün yine ayni ittirmeyle maci alacaktir.

Kazanamayacaklarsa bile artık kazanacaklar çünkü adamları şehvetlendirdi imparator. Fatih hoca yanına Arda oğlunu alıp akşam FB galibiyetini oturup izlesin eğer utanacaksa. Kimlere kimlere kendini güldürdü dün ben ona üzülüyorum, kurtlar sofrasından çık farelere yem ol.

hocası ve oyuncuları karakterli olan her takımın, içeride ve dışarıda fb'den çok rahat puan alma ihtimali vardır. geçen hafta trabzon'un aşırı korkak oyunu, herkesin trabzon galibiyeti beklentisi sonucunda baskı altına girmemeleri ve büyük takım derbi refleksi ile zor da olsa 1-0 kazandılar.

bu maçı da kazanabilirler pek tabi. ancak hiçbir sonuç benim için sürpriz olmaz.

Geri
Üst Alt