SL 20/21 H:28 | Fenerbahçe 1-1 Antalyaspor | MS | 4 Mart

Yine tekrarliyorum, antreman saatlerini kariya goren ayarliyan ersun bize karsi oynadigi gibi oynarsa puan alir. Ama sanmiyorum

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Kazanamayacaklarsa bile artık kazanacaklar çünkü adamları şehvetlendirdi imparator. Fatih hoca yanına Arda oğlunu alıp akşam FB galibiyetini oturup izlesin eğer utanacaksa. Kimlere kimlere kendini güldürdü dün ben ona üzülüyorum, kurtlar sofrasından çık farelere yem ol.
Ne kurtlar sofrası rdaş yav. Lağımın içinden çıktık resmen. fb başak alanya falan b.k torbası gibi ekipler :)

Maç sabahtan akşama oynansa Antalya yine de puan alamaz. Şikecilerin diğer maclarina odaklanmak lazim.

Fener yukaridaki takimlarin arasinda ic sahada acik ara en kötü performansi olan takim. Lig genelinde 8.siradalar ic saha maclarinda, bizden 8 Besiktas'tan 9 puan gerideler.

Deplasmanda ise durumlar biraz degisiyor. Fener bizden 5 Besiktas'tan ise 6 puan fazla toplamis deplasmanlarda. Ek olarak biz ikisinden 1 fazla deplasman macina ciktik.

Fenerbahçe - Antalyaspor: VAR - Volkan Bayarslan

Büyük fenerli :D

1614854365319.webp

Averaj maçı. 4-5 farklı galibiyet bekliyorum.

Şüphe bile duymuyorum tokezleyecekleri maç bu değil bu maçı rahat alırlar. Bizim beklediğimiz patlayacaklari maç Konya maçı.

Hem Konya hem başak potadan çıkamadı ilisiylede maçları var ayrıca Beşiktaş ile oynayacaklar bunlar zaten kopacaktı biz elimizdeki avantajı verdik sadece. 1 maçlık lüksümüz vardı onu hatay maçında kullanabilirdik o yönden kötü oldu yoksa bir şeyin bittiği yok..

Antalya'yi 1 maç izlemiş olsanız ersuna laf etmezdiniz

Bize karsi bir kisi fazla olmasina ragmen otobüs cekmedimi?
Aynisini yapmiyacak bugün

Bizim maçla yenilmezlik serisi başladı.

11 maçtır yenilmiyor Antalya. 8 beraberlik , 3 galibiyet almışlar bu süreçte.

5 gol yemişler 11 maçta. Yine kontra kovalayacaklar. En basit istatistiği hep öne geçmişler bir tek malatya maçında geriye düşüp 1-1 bulmuşlar.

Yine aynısı olacaktır.

Tek sıkıntı fenerin erken öne geçmesi olur. Açık oyunda en son hatay'dan 6 yediler.

#halüsinasyon
#permütasyon
#sensampiyonolamayacaksin
#hedef292929929
Kahinler sinerjiciler totemciler sizi bekliyoruz puan kaybı için

Geri
Üst Alt