SL 20/21 H:28 | Fenerbahçe 1-1 Antalyaspor | MS | 4 Mart

Amiltonu çıkar diye kendimi yırttım

Yedirene kadar çıkarmadı şerefsizi..

Ersuna bişey diyemem.Adam napsın.Oyuncuları bi poka yaramıyor.

Anca bu kadar

Şimdi geçen hafta trabzonla berabere kaldılar, antalyayı yendiler diye varsayın.

Dengelendi durumları.

Antalya’nın net 2 penaltısı verilmedi, federasyon ve hakemler iyi aile çocuğu olmaya devam ediyor

Fenere verilen penaltida adamin eline carpmasa penalti vereceklerdi adam dokunmuyor cekiliyor adama vuran pelkas sansa ele carpmasa 3 puani almislardi nasil hakem bunlar anlamadim

şerefsizler yeter lan yeter bu kadar da aleni yapıyorlar.... Dün gol olmasına rağmen uzatmayı 18 sn. uzattılar. Bu itlerin her maçı en az 10 dakika!!! Kupada 15 dk lık 2. uzatmayı bile uzatmayı 6 dk uzattılar... Allah gani gani belanızı versin!!!
Her maç ama 10 dk. Yetmiyor yakinda 20 ye cikarirlar.

şerefsizler yeter lan yeter bu kadar da aleni yapıyorlar.... Dün gol olmasına rağmen uzatmayı 18 sn. uzattılar. Bu itlerin her maçı en az 10 dakika!!! Kupada 15 dk lık 2. uzatmayı bile uzatmayı 6 dk uzattılar... Allah gani gani belanızı versin!!!
Bugünkü uzatma normaldi bence
Norml olmayan bize bunu yapmamaları

var sebebi ile baya durdu oyun
Hatta var la konuşayım da maç bitsin hızlıca diye düşünüyorlar sandım bir ara

şimdi fenerle aramızdaki duruma göre, 1 maglubiyet hakkımız vardı , şu an onun yerine beraberlik hakkımız var. asıl sorun bjk ile, fenerin ben her an 4.lüğe düşeceğini düşünüyorum

Geri
Üst Alt